Lot: 1

Current Price: 100 TL Starting Bid: 100 TL Estimated: TL Losing Winning

OSMANLI DÖNEMİ HİCAZ SET

Osmanlı Dönemi Hicaz işi, 8 Adet Dev boy Tuğralı bardak, Gülabdan ve tepsisi ile eşsiz bir Osmanlı Hicaz set. İşçilik ve zerafetin dile gelmiş halı nadide bir takım. Ölçüler: (Tepsi 39x29cm) (Bardaklar 12x8 cm) (Gülebdan 22.5x6.5cm)

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • OSMANLI DÖNEMİ HİCAZ SET-Osmanlı Dönemi Hicaz işi, 8 Adet Dev boy Tuğralı bardak, Gülabdan ve tepsisi ile eşsiz bir Osmanlı Hicaz set. İşçilik ve zerafetin dile gelmiş halı nadide bir takım. 

Ölçüler: (Tepsi 39x29cm) (Bardaklar 12x8 cm)  (Gülebdan 22.5x6.5cm)

    Lot No: 1

    Lot: 1

    OSMANLI DÖNEMİ HİCAZ SET-Osmanlı Dönemi Hicaz işi, 8 Adet Dev boy Tuğralı bardak, Gülabdan ve tepsisi ile eşsiz bir Osmanlı Hicaz set. İşçilik ve zerafetin dile gelmiş halı nadide bir takım. Ölçüler: (Tepsi 39x29cm) (Bardaklar 12x8 cm) (Gülebdan 22.5x6.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HİCAZ SET-Osmanlı hicaz işi komple kalem ve kara savat işçilikli 2 adet tabakları ile fincanlar ve gülebdanlı hicaz takım. 
Ölçüler: (Gülebdan 21cm) (Zarf tabakları 9,5cm)

    Lot No: 2

    Lot: 2

    OSMANLI DÖNEMİ HİCAZ SET-Osmanlı hicaz işi komple kalem ve kara savat işçilikli 2 adet tabakları ile fincanlar ve gülebdanlı hicaz takım. Ölçüler: (Gülebdan 21cm) (Zarf tabakları 9,5cm)

    TLSold
  • CLOİSONE MİNELİ DEKOR OBJE-Cloisone Uzakdoğu Çok renkli bitkisel motifler ile süslü mineli vintage kapaklı dekor obje. 
Ölçüler: (Çap 7.5cm)

    Lot No: 3

    Lot: 3

    CLOİSONE MİNELİ DEKOR OBJE-Cloisone Uzakdoğu Çok renkli bitkisel motifler ile süslü mineli vintage kapaklı dekor obje. Ölçüler: (Çap 7.5cm)

    TLSold
  • CLOİSONE MİNELİ DEKOR OBJE-Cloisone Uzakdoğu Çok renkli bitkisel motifler ile süslü mineli vintage kapaklı dekor obje. Kondüsyon çok yüksek olup hiç bir atık vs yoktur.
Ölçüler: (Çap 11cm)

    Lot No: 4

    Lot: 4

    CLOİSONE MİNELİ DEKOR OBJE-Cloisone Uzakdoğu Çok renkli bitkisel motifler ile süslü mineli vintage kapaklı dekor obje. Kondüsyon çok yüksek olup hiç bir atık vs yoktur. Ölçüler: (Çap 11cm)

    TLSold
  • CUMHURİYET BAŞLARI EL BOYAMA MİNELİ PİRİNÇ FİNCAN ZARFLARI

    Lot No: 5

    Lot: 5

    CUMHURİYET BAŞLARI EL BOYAMA MİNELİ PİRİNÇ FİNCAN ZARFLARI

    TLSold
  • EL OYMA SANDUKA FORMLU KEMİK MÜCEVHER KUTUSU-Sanduka formunda tamamı el oyması çalışılmış, komple kemikten mamul muhteşem görsellik ve işçilikte mücevher kutusu.
Ölçüler: (4.7x7 cm & yükseklik 6cm)

    Lot No: 6

    Lot: 6

    EL OYMA SANDUKA FORMLU KEMİK MÜCEVHER KUTUSU-Sanduka formunda tamamı el oyması çalışılmış, komple kemikten mamul muhteşem görsellik ve işçilikte mücevher kutusu. Ölçüler: (4.7x7 cm & yükseklik 6cm)

    TLSold
  • VİNTAGE TOLEDO BARDAK ALTLIĞI SETİ-Ünlü İspanyol marka Toledo'dan çok aykırı bir obje, kendi kaidesi içinde 4'lü bardak altlığı muhteşem işçilik ve görsellik. Yüksek kondüsyon olup hiç bir atık vs yoktur.
Ölçüler: (17 cm yükseklik & Tabak çaplar 8.5cm)

    Lot No: 7

    Lot: 7

    VİNTAGE TOLEDO BARDAK ALTLIĞI SETİ-Ünlü İspanyol marka Toledo'dan çok aykırı bir obje, kendi kaidesi içinde 4'lü bardak altlığı muhteşem işçilik ve görsellik. Yüksek kondüsyon olup hiç bir atık vs yoktur. Ölçüler: (17 cm yükseklik & Tabak çaplar 8.5cm)

    TLSold
  • PAPİA MACHE EL BOYAMA KUTU-Rus Yapımı Moskova temalı inanılmaz bir sanat nakşedilmiş Papie Mache Sanatçı imzalı tamamı el boyama tablodan farksız mücevher kutusu! Bulabileceğiniz en üst düzey sanata sahip! Kondüsyon çil durumda hiç bir atık kusur yoktur.
Ölçüler: (16.5x4.2cm)

    Lot No: 8

    Lot: 8

    PAPİA MACHE EL BOYAMA KUTU-Rus Yapımı Moskova temalı inanılmaz bir sanat nakşedilmiş Papie Mache Sanatçı imzalı tamamı el boyama tablodan farksız mücevher kutusu! Bulabileceğiniz en üst düzey sanata sahip! Kondüsyon çil durumda hiç bir atık kusur yoktur. Ölçüler: (16.5x4.2cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YAZILI HİCAZ TAS-Osmanlı dönemi iri boy yazılı & komple kalem işçilikli Hicaz pazarı işi tas
Ölçüler: (çap 16.2cm)

    Lot No: 9

    Lot: 9

    OSMANLI DÖNEMİ YAZILI HİCAZ TAS-Osmanlı dönemi iri boy yazılı & komple kalem işçilikli Hicaz pazarı işi tas Ölçüler: (çap 16.2cm)

    TLSold
  • TELKARİ İŞÇİLİKLİ AY YILDIZ GÜMÜŞ KALEM-Eski Mardin telkari sanatının zirvelerinden, komple 925 Ayar gümüşten mamül. Telkari işçilikli, Ay yıldız formunda tasarlanmış olup, tablanın yıldız ortasından hazne yükselmekte olup, tüm yüzeyleri telkari işçiliği ile dekore edilmiş kalemi mevcuttur. Yüksek sanat değerine sahip eser iyi kondüsyonludur.
Ölçüler: (Kalem uzunluk 12.5 cm & toplam net ağırlık 35.6 gr.)

    Lot No: 10

    Lot: 10

    TELKARİ İŞÇİLİKLİ AY YILDIZ GÜMÜŞ KALEM-Eski Mardin telkari sanatının zirvelerinden, komple 925 Ayar gümüşten mamül. Telkari işçilikli, Ay yıldız formunda tasarlanmış olup, tablanın yıldız ortasından hazne yükselmekte olup, tüm yüzeyleri telkari işçiliği ile dekore edilmiş kalemi mevcuttur. Yüksek sanat değerine sahip eser iyi kondüsyonludur. Ölçüler: (Kalem uzunluk 12.5 cm & toplam net ağırlık 35.6 gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI YATAĞAN SAP-Osmanlı Dönemi çok kıymetli saray işi bir Yatağan kılıca ait tekli sap kenarı. Koleksiyonluk & projelik müthiş bulunmaz bir eser. Tamamı gümüş ve savatlıdır. 
Ölçüler: (12x2cm) (45gr.)

    Lot No: 11

    Lot: 11

    OSMANLI DÖNEMİ SAVATLI YATAĞAN SAP-Osmanlı Dönemi çok kıymetli saray işi bir Yatağan kılıca ait tekli sap kenarı. Koleksiyonluk & projelik müthiş bulunmaz bir eser. Tamamı gümüş ve savatlıdır. Ölçüler: (12x2cm) (45gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RUM YAPIM PAZUBENT-Osmanlı dönemi üzeri Aziz St. George işlemeli Rum Pazubentlik. Düşük ayar gümüşten mamul çok nadirat bir parçadır. 
Ölçüler: (5.5x4.5cm & 44.3gr.)

    Lot No: 12

    Lot: 12

    OSMANLI DÖNEMİ RUM YAPIM PAZUBENT-Osmanlı dönemi üzeri Aziz St. George işlemeli Rum Pazubentlik. Düşük ayar gümüşten mamul çok nadirat bir parçadır. Ölçüler: (5.5x4.5cm & 44.3gr.)

    TLSold
  • OSMANLI GÜMÜŞ KAFKAS SAVATLI FİŞEKLİKLER-Osmanlı dönemi Kafkas yapımı damgalı, gümüş üzeri savat işçilikli ve damgalı 2 adet fişeklik başları.
Ölçüler: (14.2 gr. & 3.2cm)

    Lot No: 13

    Lot: 13

    OSMANLI GÜMÜŞ KAFKAS SAVATLI FİŞEKLİKLER-Osmanlı dönemi Kafkas yapımı damgalı, gümüş üzeri savat işçilikli ve damgalı 2 adet fişeklik başları. Ölçüler: (14.2 gr. & 3.2cm)

    TLSold
  • KURTARDIĞIN TÜRK KADINI SANA BAĞLILIĞINI SUNAR MADALYA-İlk Türk kadın ressam ve heykeltıraşlarından Melek Celal Sofu (1896-1976), bu madalyayı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün anısına yaptırmış ve Türk kadınlarına ithaf etmiştir. Bir tarafında 10 Kasım 1938 diğer taraftan "Kurtardığın Türk Kadını Sana bağlılığını Sunar" yazılı Pirinç madalya!

    Lot No: 14

    Lot: 14

    KURTARDIĞIN TÜRK KADINI SANA BAĞLILIĞINI SUNAR MADALYA-İlk Türk kadın ressam ve heykeltıraşlarından Melek Celal Sofu (1896-1976), bu madalyayı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün anısına yaptırmış ve Türk kadınlarına ithaf etmiştir. Bir tarafında 10 Kasım 1938 diğer taraftan "Kurtardığın Türk Kadını Sana bağlılığını Sunar" yazılı Pirinç madalya!

    TLSold
  • CUMHURİYET DÖNEMİ GÜMÜŞ CAMİ MOTİFLİ BİLEKLİK-Cumhuriyet dönemi Cami motifli ve Maşallah yazıları & Firuze taşlarla süslü 900 Ayar Gümüş Bileklik. Tertemiz kondüsyonda! 
Ölçüler: (27.5 Gr 18.2 cm)

    Lot No: 15

    Lot: 15

    CUMHURİYET DÖNEMİ GÜMÜŞ CAMİ MOTİFLİ BİLEKLİK-Cumhuriyet dönemi Cami motifli ve Maşallah yazıları & Firuze taşlarla süslü 900 Ayar Gümüş Bileklik. Tertemiz kondüsyonda! Ölçüler: (27.5 Gr 18.2 cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SAH DAMGALI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Osmanlı Dönemi çok nadir çıkacak bir eser, her noksanı kalem işçilikli SAH damgalı gümüş Osmanlı bileklik 
Ölçüler: (13.5gr.)

    Lot No: 16

    Lot: 16

    OSMANLI DÖNEMİ SAH DAMGALI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Osmanlı Dönemi çok nadir çıkacak bir eser, her noksanı kalem işçilikli SAH damgalı gümüş Osmanlı bileklik Ölçüler: (13.5gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ ARMUDİ MAŞALLAH KOLYE-Osmanlı Dönemi Gümüş büyük boy armudiye! Üzerinde "Maşallah" & "Hasbinallahu ve nîmel vekil. .Allah bize yeter, O ne güzel vekildir." Yazılıdır. Ölçüler: (5.2x3.7cm)

    Lot No: 17

    Lot: 17

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ ARMUDİ MAŞALLAH KOLYE-Osmanlı Dönemi Gümüş büyük boy armudiye! Üzerinde "Maşallah" & "Hasbinallahu ve nîmel vekil. .Allah bize yeter, O ne güzel vekildir." Yazılıdır. Ölçüler: (5.2x3.7cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ TELKARİ BİR ÇİFT ZARF-Osmanlı dönemi telkari sanatının zirve noktası bir işçiliğe sahip, tamamen gümüş ve yoğun güverse işçilikli fincan zarfları. 
Ölçüler: (69.7 gr 5.6 cm)

    Lot No: 18

    Lot: 18

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ TELKARİ BİR ÇİFT ZARF-Osmanlı dönemi telkari sanatının zirve noktası bir işçiliğe sahip, tamamen gümüş ve yoğun güverse işçilikli fincan zarfları. Ölçüler: (69.7 gr 5.6 cm)

    TLSold
  • ANTİKA KEMİK KAKMA MÜCEVHER KUTUSU-Tibet Antikası komple kemik kakmalı muhteşem görselde içi kadifeli mücevher kutusu.
Ölçüler: (14x9cm yükseklik 9.5cm)

    Lot No: 19

    Lot: 19

    ANTİKA KEMİK KAKMA MÜCEVHER KUTUSU-Tibet Antikası komple kemik kakmalı muhteşem görselde içi kadifeli mücevher kutusu. Ölçüler: (14x9cm yükseklik 9.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI ALTIN SIRMA İŞLİ GELİN BAŞLIĞI-Osmanlı Dönemi Altın sırma işlemeli, Mor renkte oldukça nadirat muhteşem bir Gelin başlığı! Osmanlı tekstilde üst noktalardan bir eser..

    Lot No: 20

    Lot: 20

    OSMANLI ALTIN SIRMA İŞLİ GELİN BAŞLIĞI-Osmanlı Dönemi Altın sırma işlemeli, Mor renkte oldukça nadirat muhteşem bir Gelin başlığı! Osmanlı tekstilde üst noktalardan bir eser..

    TLSold
  • AVRUPA ANTİKASI TOMBAK RÖLYEFLİ KABİN FOTO ALBÜMÜ-Emsalsiz bir antika! 1917 Tarihli Müzelik görselliğinde eser! Cilt üzerine bakır ve Altın tombak kaplı, müthiş bir Avrupa Sahnenin rölyef çalışıldığı gerçek bir sanatçı eseri, eşsiz bir parça! Dev boyda Kabin fotoğraf Albümü. Cilt ve bazı sayfalar restore edilip dikilmeli.
Ölçüler: (30x23cm)

    Lot No: 21

    Lot: 21

    AVRUPA ANTİKASI TOMBAK RÖLYEFLİ KABİN FOTO ALBÜMÜ-Emsalsiz bir antika! 1917 Tarihli Müzelik görselliğinde eser! Cilt üzerine bakır ve Altın tombak kaplı, müthiş bir Avrupa Sahnenin rölyef çalışıldığı gerçek bir sanatçı eseri, eşsiz bir parça! Dev boyda Kabin fotoğraf Albümü. Cilt ve bazı sayfalar restore edilip dikilmeli. Ölçüler: (30x23cm)

    TLSold
  • TÜRKMEN ANTİKASI ALPAKA BİLEKLİK-Eski Türkmen işçiliği alpakadan çalışılmış her noksanı nakış nakış işlenmiş muhteşem bir uzun stil bilezik
Ölçüler: (uzunluk 9cm çap 6.5cm)

    Lot No: 22

    Lot: 22

    TÜRKMEN ANTİKASI ALPAKA BİLEKLİK-Eski Türkmen işçiliği alpakadan çalışılmış her noksanı nakış nakış işlenmiş muhteşem bir uzun stil bilezik Ölçüler: (uzunluk 9cm çap 6.5cm)

    TLSold
  • İSPANYOL TOLEDO ZARF AÇACAĞI-İspanyol yapımı Toledo Altın işçilikli zarf açacağı, Kını ile beraber haliyle temiz kondüsyonda.
Ölçüler: (17.8cm)

    Lot No: 23

    Lot: 23

    İSPANYOL TOLEDO ZARF AÇACAĞI-İspanyol yapımı Toledo Altın işçilikli zarf açacağı, Kını ile beraber haliyle temiz kondüsyonda. Ölçüler: (17.8cm)

    TLSold
  • ANTİKA TOLEDO ALTIN İŞÇİLİKLİ KANEPELİK SETİ-Kondüsyonlar çil durumda.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    ANTİKA TOLEDO ALTIN İŞÇİLİKLİ KANEPELİK SETİ-Kondüsyonlar çil durumda.

    TLSold
  • İSPANYOL TOLEDO ALTIN İŞÇİLİKLİ KEMER TOKASI-Ünlü İspanyol marka Toledo'dan eşsiz bir antika eser. Demir üzeri komple altın kakma demir Toledo kemer tokası
Ölçüler: (8.5cmx6.2cm)

    Lot No: 25

    Lot: 25

    İSPANYOL TOLEDO ALTIN İŞÇİLİKLİ KEMER TOKASI-Ünlü İspanyol marka Toledo'dan eşsiz bir antika eser. Demir üzeri komple altın kakma demir Toledo kemer tokası Ölçüler: (8.5cmx6.2cm)

    TLSold
  • CUMHURİYETİN 10.YILI (1933) MADALYASI

    Lot No: 26

    Lot: 26

    CUMHURİYETİN 10.YILI (1933) MADALYASI

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇANAKKALE GALİÇYA CEPHESİ ROZETİ-Neredeyse Çil durumda yanlızca iğnesi kırık, Mehmetçik & Ay-yıldızımız temalı, Alman sanatçı tasarımlı 1915 Bakır Çanakkale rozet

    Lot No: 27

    Lot: 27

    OSMANLI DÖNEMİ ÇANAKKALE GALİÇYA CEPHESİ ROZETİ-Neredeyse Çil durumda yanlızca iğnesi kırık, Mehmetçik & Ay-yıldızımız temalı, Alman sanatçı tasarımlı 1915 Bakır Çanakkale rozet

    TLSold
  • OSMANLI BEYKOZ MERCAN PÜSKÜL-Osmanlı Dönemi Beykoz camdan yapılmış badem çizgili mercan formlu püskül parça, projelik veya koleksiyonluk nadir eser.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    OSMANLI BEYKOZ MERCAN PÜSKÜL-Osmanlı Dönemi Beykoz camdan yapılmış badem çizgili mercan formlu püskül parça, projelik veya koleksiyonluk nadir eser.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR BADEM MERCANLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Gümüş badem mercan yüzüğümüz 5 halkadan oluşmakta olup 2 halkası eksiktir.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOK NADİR BADEM MERCANLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Gümüş badem mercan yüzüğümüz 5 halkadan oluşmakta olup 2 halkası eksiktir.

    TLSold
  • BADEM MERCANLI KEMER TOKASI-Osmanlı son dönemlerin Bosna işi olduğunu düşündüğümüz altın vermeyli badem mercanlı pirinç kemer tokası. Beyaz taşlarda yine natürel beyaz mercandır.
Ölçüler: (16.3x7.9cm)

    Lot No: 30

    Lot: 30

    BADEM MERCANLI KEMER TOKASI-Osmanlı son dönemlerin Bosna işi olduğunu düşündüğümüz altın vermeyli badem mercanlı pirinç kemer tokası. Beyaz taşlarda yine natürel beyaz mercandır. Ölçüler: (16.3x7.9cm)

    TLSold
  • ALTIN KAPAKLI VİKTORYAN PARFÜM ŞİŞESİ-Viktorya dönemi (19.yy) Müzelik görselliğe sahip,  18-14 ayar altın kapaklı, kendi orijinal kutusunda Fransız kristal Cam parfüm şişesi!

    Lot No: 31

    Lot: 31

    ALTIN KAPAKLI VİKTORYAN PARFÜM ŞİŞESİ-Viktorya dönemi (19.yy) Müzelik görselliğe sahip, 18-14 ayar altın kapaklı, kendi orijinal kutusunda Fransız kristal Cam parfüm şişesi!

    TLSold
  • AKİK ŞİFA KASESİ-Eski Hint yada acem işçiliği, tam bir Saray eserleri görselliğinde, etrafı kıymetli taşlar ile süslü, natürel Akik taştan çalışılmış, içi kurşun ile besmele yazılı şifa kasesi.
Ölçüler: (5cm çap & 2 cm yükseklik)

    Lot No: 32

    Lot: 32

    AKİK ŞİFA KASESİ-Eski Hint yada acem işçiliği, tam bir Saray eserleri görselliğinde, etrafı kıymetli taşlar ile süslü, natürel Akik taştan çalışılmış, içi kurşun ile besmele yazılı şifa kasesi. Ölçüler: (5cm çap & 2 cm yükseklik)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YOĞUN GÜHERSE İŞÇİLİKLİ ALPAKA HAMAYIL CEVŞEN KOLYE

    Lot No: 33

    Lot: 33

    OSMANLI DÖNEMİ YOĞUN GÜHERSE İŞÇİLİKLİ ALPAKA HAMAYIL CEVŞEN KOLYE

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ BÜYÜK BOY ARMUDİYE-Üzerinde yedi uyurların isimleri ve Ebced hesabı yazılı nadir Osmanlı dönemi gümüş armudiye kolye.
Ölçüler: (5.1x4.1cm)

    Lot No: 34

    Lot: 34

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ BÜYÜK BOY ARMUDİYE-Üzerinde yedi uyurların isimleri ve Ebced hesabı yazılı nadir Osmanlı dönemi gümüş armudiye kolye. Ölçüler: (5.1x4.1cm)

    TLSold
  • GÜMÜŞ BÜYÜK BOY DUA KOLYE-Eski yapım ön yüzünde  Esma ül Hüsna arka yüzünde ise Ayetel Kürsi yazılı Komple gümüş büyük boy dua kolye! 
Ölçüler: (Çap 6cm & 11.4 gr.)

    Lot No: 35

    Lot: 35

    GÜMÜŞ BÜYÜK BOY DUA KOLYE-Eski yapım ön yüzünde Esma ül Hüsna arka yüzünde ise Ayetel Kürsi yazılı Komple gümüş büyük boy dua kolye! Ölçüler: (Çap 6cm & 11.4 gr.)

    TLSold
  • ANTİKA DÖKME DEMİR TİMSAH DEKOR OBJELER-Antika Dökme Demirden 2 adet oldukça ağır ikiz timsahlar formunda bronz renkte objeler. Kağıt ağırlıkları olabilir.
Ölçüler: (14.5x7.5cm & toplam 943 gr.)

    Lot No: 36

    Lot: 36

    ANTİKA DÖKME DEMİR TİMSAH DEKOR OBJELER-Antika Dökme Demirden 2 adet oldukça ağır ikiz timsahlar formunda bronz renkte objeler. Kağıt ağırlıkları olabilir. Ölçüler: (14.5x7.5cm & toplam 943 gr.)

    TLSold
  • VİKTORYAN BAKIR RÖLYEFLİ MÜCEVHER KUTUSU-1800'lü yılların sonlarına ait tamamen bakır üzeri eskitme çalışılmış, inanılmaz detay işçilik rölyef kabartmalar ile süslü faal durumda antika Avrupa mücevher kutusu!
Ölçüler: (11x8.5 cm yükseklik 6.7cm)

    Lot No: 37

    Lot: 37

    VİKTORYAN BAKIR RÖLYEFLİ MÜCEVHER KUTUSU-1800'lü yılların sonlarına ait tamamen bakır üzeri eskitme çalışılmış, inanılmaz detay işçilik rölyef kabartmalar ile süslü faal durumda antika Avrupa mücevher kutusu! Ölçüler: (11x8.5 cm yükseklik 6.7cm)

    TLSold
  • 7 ADET MUHTELİF DÖNEM VE İŞÇİLİKTE RAHİP PAPAZ KOLYELERİ

    Lot No: 38

    Lot: 38

    7 ADET MUHTELİF DÖNEM VE İŞÇİLİKTE RAHİP PAPAZ KOLYELERİ

    TLSold
  • DEV BOYUTTA KİLİSE İŞİ AHŞAP HAÇ DEKOR-Ürün çok büyük boyut ve uzunluktadır. Ölçüler: (1 metre 56 cm)

    Lot No: 39

    Lot: 39

    DEV BOYUTTA KİLİSE İŞİ AHŞAP HAÇ DEKOR-Ürün çok büyük boyut ve uzunluktadır. Ölçüler: (1 metre 56 cm)

    TLSold
  • PORSELEN İKONA TABLO-Antika Porselenden çalışılmış İsa Mesih Tasvirli İkona altın yaldızlı çerçeve! Muhteşem bir görselliğe sahip antika porselen tablo!
Ölçüler: (19.5x14.5cm)

    Lot No: 40

    Lot: 40

    PORSELEN İKONA TABLO-Antika Porselenden çalışılmış İsa Mesih Tasvirli İkona altın yaldızlı çerçeve! Muhteşem bir görselliğe sahip antika porselen tablo! Ölçüler: (19.5x14.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI SEDEF İKONİK APLİK-Osmanlı Dönemi ahşap üzeri komple Sedef kakma ve sedefler üzeri el oyma İsa Mesih ve havarileri tasvirleri kazınmış müthiş bir işçilikte sanata sahip ikonik duvar apliği!
Ölçüler: (13.8x7.3cm)

    Lot No: 41

    Lot: 41

    OSMANLI SEDEF İKONİK APLİK-Osmanlı Dönemi ahşap üzeri komple Sedef kakma ve sedefler üzeri el oyma İsa Mesih ve havarileri tasvirleri kazınmış müthiş bir işçilikte sanata sahip ikonik duvar apliği! Ölçüler: (13.8x7.3cm)

    TLSold
  • ACEM İŞİ MİNYATÜR SANATI KALEMDANLIK-Sanatçı imzalı Acem işçiliği minyatür, tezhip ve marküteri işçilikli çil kondüsyonda Her noksanı eşsiz detaylara sahip tamamı el boyama kalemdanlık!
Ölçüler: (19.8x5.1cm & yükseklik 3.2 cm)

    Lot No: 42

    Lot: 42

    ACEM İŞİ MİNYATÜR SANATI KALEMDANLIK-Sanatçı imzalı Acem işçiliği minyatür, tezhip ve marküteri işçilikli çil kondüsyonda Her noksanı eşsiz detaylara sahip tamamı el boyama kalemdanlık! Ölçüler: (19.8x5.1cm & yükseklik 3.2 cm)

    TLSold
  • ACEM İŞİ MİNYATÜR SANATI KALEMDANLIK-Sanatçı imzalı Acem işçiliği minyatür, tezhip ve marküteri işçilikli çil kondüsyonda Her noksanı eşsiz detaylara sahip tamamı el boyama dev boy kalemdanlık!
Ölçüler: (30x5.4cm & yükseklik 4.7 cm)

    Lot No: 43

    Lot: 43

    ACEM İŞİ MİNYATÜR SANATI KALEMDANLIK-Sanatçı imzalı Acem işçiliği minyatür, tezhip ve marküteri işçilikli çil kondüsyonda Her noksanı eşsiz detaylara sahip tamamı el boyama dev boy kalemdanlık! Ölçüler: (30x5.4cm & yükseklik 4.7 cm)

    TLSold
  • PAPİE MACHE LEYDİ TASVİRLİ EL BOYAMA MÜCEVHER KUTUSU-Rus Yapımı köylü kızı temalı inanılmaz bir sanat nakşedilmiş Papie Mache Sanatçı imzalı tamamı el boyama tablodan farksız mücevher kutusu! Bulabileceğimiz en üst düzey sanata sahip koleksiyonluk bir eserdir.
Ölçüler: (9.5x8.5cm)

    Lot No: 44

    Lot: 44

    PAPİE MACHE LEYDİ TASVİRLİ EL BOYAMA MÜCEVHER KUTUSU-Rus Yapımı köylü kızı temalı inanılmaz bir sanat nakşedilmiş Papie Mache Sanatçı imzalı tamamı el boyama tablodan farksız mücevher kutusu! Bulabileceğimiz en üst düzey sanata sahip koleksiyonluk bir eserdir. Ölçüler: (9.5x8.5cm)

    TLSold
  • İRAN AT BAŞLI GÜMÜŞ KAKMA DAMASKUS HANÇER-Eski İran yapımı, koftgari işçilikli demir üzeri gümüş kakma at başlı damaskus  hançer!
Ölçüler: (25.5cm)

    Lot No: 45

    Lot: 45

    İRAN AT BAŞLI GÜMÜŞ KAKMA DAMASKUS HANÇER-Eski İran yapımı, koftgari işçilikli demir üzeri gümüş kakma at başlı damaskus hançer! Ölçüler: (25.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI ÇİFT OLUKLU ÇİL KONDÜSYON KAMA-Osmanlı Dönemi neredeyse çil kondüsyonda muhteşem temizlikte kama! Artık bu kadar temiz ve tamamı orjinal çıkmıyor! Usta damgasinda "ameli Ahmet" yazılıdır. (Kın orjinal kendi kini olmakla beraber 2 cm dışarda kaliyor)
Ölçüler: (38cm)

    Lot No: 46

    Lot: 46

    OSMANLI ÇİFT OLUKLU ÇİL KONDÜSYON KAMA-Osmanlı Dönemi neredeyse çil kondüsyonda muhteşem temizlikte kama! Artık bu kadar temiz ve tamamı orjinal çıkmıyor! Usta damgasinda "ameli Ahmet" yazılıdır. (Kın orjinal kendi kini olmakla beraber 2 cm dışarda kaliyor) Ölçüler: (38cm)

    TLSold
  • TÜRKMEN İŞİ ANTİKA KAMA-Eski Türkmen işçiliği muhteşem alpaka işlemeli, orjinal kını ile beraber büyük boy kama 
Ölçüler: (48cm)

    Lot No: 47

    Lot: 47

    TÜRKMEN İŞİ ANTİKA KAMA-Eski Türkmen işçiliği muhteşem alpaka işlemeli, orjinal kını ile beraber büyük boy kama Ölçüler: (48cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ESARET İŞİ BAŞLIK

    Lot No: 48

    Lot: 48

    OSMANLI DÖNEMİ ESARET İŞİ BAŞLIK

    TLSold
  • TAŞ MOZAİK TABLO-Ünlü Hatay arkeoloji müzesindeki Soteria mozaiği! Gerçek bir sanatçı eseri müthiş bir el emeği mozaik sanatı. Altın yaldız çerçevesinde ve her noksanı el işçiliği olan muhteşem bir koleksiyonluk/dekor
Ölçüler: (38x27,5cm)

    Lot No: 49

    Lot: 49

    TAŞ MOZAİK TABLO-Ünlü Hatay arkeoloji müzesindeki Soteria mozaiği! Gerçek bir sanatçı eseri müthiş bir el emeği mozaik sanatı. Altın yaldız çerçevesinde ve her noksanı el işçiliği olan muhteşem bir koleksiyonluk/dekor Ölçüler: (38x27,5cm)

    TLSold
  • VİNTAGE ESKİ ALMAN REKLAM TIRI OYUNCAKLARI-1990-2005 Vintage Alman reklam oyuncak tırları. Tam 6 adet olup harika Dekorluk & koleksiyonluk ürünlerdir.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    VİNTAGE ESKİ ALMAN REKLAM TIRI OYUNCAKLARI-1990-2005 Vintage Alman reklam oyuncak tırları. Tam 6 adet olup harika Dekorluk & koleksiyonluk ürünlerdir.

    TLSold
  • AHŞAP ÜZERİ EL BOYAMA RETRO ÖRDEK FİGÜRLER-Ölçüler: (29x11.5cm) (25x9cm)

    Lot No: 51

    Lot: 51

    AHŞAP ÜZERİ EL BOYAMA RETRO ÖRDEK FİGÜRLER-Ölçüler: (29x11.5cm) (25x9cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KEMER TOKASI-Osmanlı Dönemi gerçek Sandık malı eşsiz güzellikte küçük boy çocuk Kemeri! Bitkisel motiflerle ve kuş figürleri ile süslü, film gibi seyretmelik Osmanlı Kemer!
Ölçüler: (20.5cm)

    Lot No: 52

    Lot: 52

    OSMANLI DÖNEMİ KEMER TOKASI-Osmanlı Dönemi gerçek Sandık malı eşsiz güzellikte küçük boy çocuk Kemeri! Bitkisel motiflerle ve kuş figürleri ile süslü, film gibi seyretmelik Osmanlı Kemer! Ölçüler: (20.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KEMER-Osmanlı Dönemi altın sırma kuşak kemerli düşük ayar gümüş, kırmızı & yeşil cam kaşlarla süslü Gelin kemeri.
Ölçü (Uzunluk 92cm) (toka uzunluk 23x10cm)

    Lot No: 53

    Lot: 53

    OSMANLI DÖNEMİ KEMER-Osmanlı Dönemi altın sırma kuşak kemerli düşük ayar gümüş, kırmızı & yeşil cam kaşlarla süslü Gelin kemeri. Ölçü (Uzunluk 92cm) (toka uzunluk 23x10cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KEMER-Osmanlı Dönemi gerçek Sandık malı eşsiz güzellikte Büyük boy Gelin Kemeri! Kuşağı ipekten, nakış nakış işlenmiş çiçeklerle süslü, mercan taşlı  Osmanlı Kemer
Ölçüler: (toka 25 cm bütün uzunluk 86cm)

    Lot No: 54

    Lot: 54

    OSMANLI DÖNEMİ KEMER-Osmanlı Dönemi gerçek Sandık malı eşsiz güzellikte Büyük boy Gelin Kemeri! Kuşağı ipekten, nakış nakış işlenmiş çiçeklerle süslü, mercan taşlı Osmanlı Kemer Ölçüler: (toka 25 cm bütün uzunluk 86cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ USTA DAMGALI GÜMÜŞ KEMER-Osmanlı Dönemi Osmanlıca "YADİGAR" Yazılı ve çift Usta Damgasi olan tamamı çeşni Kalem İşçilikli tertemiz kondüsyonds aykırı Gümüş Kemer! 
Ölçüler: (90cm 163gr)

    Lot No: 55

    Lot: 55

    OSMANLI DÖNEMİ USTA DAMGALI GÜMÜŞ KEMER-Osmanlı Dönemi Osmanlıca "YADİGAR" Yazılı ve çift Usta Damgasi olan tamamı çeşni Kalem İşçilikli tertemiz kondüsyonds aykırı Gümüş Kemer! Ölçüler: (90cm 163gr)

    TLSold
  • KEMİK KAKMA ANTİKA AYNA-Kemerli kapaklı çil durumda eski Fas işi, pirinç ve kemik işlemelere sahip Gelin kına aynası
Ölçüler: (34x21.5cm)

    Lot No: 56

    Lot: 56

    KEMİK KAKMA ANTİKA AYNA-Kemerli kapaklı çil durumda eski Fas işi, pirinç ve kemik işlemelere sahip Gelin kına aynası Ölçüler: (34x21.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY ŞİFA TASI-Osmanlı Dönemi her tarafı dua ve tılsımlarla dolu Şifa tası. Bir kaç kısımdan tamir ister. Ölçü: (Çap 19.2 cm)

    Lot No: 57

    Lot: 57

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY ŞİFA TASI-Osmanlı Dönemi her tarafı dua ve tılsımlarla dolu Şifa tası. Bir kaç kısımdan tamir ister. Ölçü: (Çap 19.2 cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY ŞİFA TASI-Osmanlı Dönemi her tarafı dua ve tılsımlarla dolu Şifa tası. Bir kaç kısımda tamir ister. Ölçü: (Çap 21 cm)

    Lot No: 58

    Lot: 58

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY ŞİFA TASI-Osmanlı Dönemi her tarafı dua ve tılsımlarla dolu Şifa tası. Bir kaç kısımda tamir ister. Ölçü: (Çap 21 cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ERMENİ DAMGALI ÇOK NADİR BALIKLI TAMAM TASI-Osmanlı Dönemi büyük boy Hareketli Balıklı Osmanlı Ermeni Usta Damgalı Bakır Hamam tası. Çok nadir.. Hamamda çocukların balıkla oynaması ve ebeveynlerin rahat temizlenmesi için tasarlanmış eşsiz bir nadirat eser.
Ölçü: (22cm & oldukça etli)

    Lot No: 59

    Lot: 59

    OSMANLI DÖNEMİ ERMENİ DAMGALI ÇOK NADİR BALIKLI TAMAM TASI-Osmanlı Dönemi büyük boy Hareketli Balıklı Osmanlı Ermeni Usta Damgalı Bakır Hamam tası. Çok nadir.. Hamamda çocukların balıkla oynaması ve ebeveynlerin rahat temizlenmesi için tasarlanmış eşsiz bir nadirat eser. Ölçü: (22cm & oldukça etli)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ HAMAYIL KOLYE-Osmanlı dönemi tamamı gümüş, muhteşem bir telkari işçiliği ile her noksanı Osmanlı gümüş paralar ve mercanlar ile süslü, üst düzey Osmanlı Hamayıl kolye.
Ölçüler: (158.3 Gr.)

    Lot No: 60

    Lot: 60

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ HAMAYIL KOLYE-Osmanlı dönemi tamamı gümüş, muhteşem bir telkari işçiliği ile her noksanı Osmanlı gümüş paralar ve mercanlar ile süslü, üst düzey Osmanlı Hamayıl kolye. Ölçüler: (158.3 Gr.)

    TLSold
  • ANTİKA SOVYET  875 AYAR GÜMÜŞ DAMGALI SAVAT İSCİLİKLER GÜMÜŞ KADEH-Ölçüler: (32. gr.)

    Lot No: 61

    Lot: 61

    ANTİKA SOVYET 875 AYAR GÜMÜŞ DAMGALI SAVAT İSCİLİKLER GÜMÜŞ KADEH-Ölçüler: (32. gr.)

    TLSold
  • ANTİKA SOVYET  875 AYAR GÜMÜŞ DAMGALI SAVAT İSCİLİKLER GÜMÜŞ KADEH-Ölçüler: (49 gr.)

    Lot No: 62

    Lot: 62

    ANTİKA SOVYET 875 AYAR GÜMÜŞ DAMGALI SAVAT İSCİLİKLER GÜMÜŞ KADEH-Ölçüler: (49 gr.)

    TLSold
  • ANTİKA ÇİL SOVYET DÖNEMİ KOMPLE GÜMÜŞ VE SAVAT İŞÇİLİKLİ DAMGALI GÜMÜŞ KEMER-Ölçüler: (23X7.4cm & 222 Gr.)

    Lot No: 63

    Lot: 63

    ANTİKA ÇİL SOVYET DÖNEMİ KOMPLE GÜMÜŞ VE SAVAT İŞÇİLİKLİ DAMGALI GÜMÜŞ KEMER-Ölçüler: (23X7.4cm & 222 Gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ COK NADİR DEMİRYOLU LUGATI KİTABI-Osmanlıca-Almanca Demiryolu lügat kitabı. (DEMİRYOLLARI): İstanbul 1928, Demiryolları Matbaası, . Bol şekilli. Çok nadir bir demiryolları sözlüğü…
"Fennî Istılahat Lügatı Külliyatında dördüncü kitap. Telif ve tetkik heyeti. Haydarpaşa Demiryolları Matbaası." Tertemiz kondüsyonda!

    Lot No: 64

    Lot: 64

    OSMANLI DÖNEMİ COK NADİR DEMİRYOLU LUGATI KİTABI-Osmanlıca-Almanca Demiryolu lügat kitabı. (DEMİRYOLLARI): İstanbul 1928, Demiryolları Matbaası, . Bol şekilli. Çok nadir bir demiryolları sözlüğü… "Fennî Istılahat Lügatı Külliyatında dördüncü kitap. Telif ve tetkik heyeti. Haydarpaşa Demiryolları Matbaası." Tertemiz kondüsyonda!

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MAHMUT ŞEVKET PAŞA NADİR KARTPOSTAL-Osmanlı dönemi Mahmut Şevket Paşa kartpostalı, Postadan geçmiş 1912 tarihli arkası komple el yazısı dönem pulu ile beraber.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    OSMANLI DÖNEMİ MAHMUT ŞEVKET PAŞA NADİR KARTPOSTAL-Osmanlı dönemi Mahmut Şevket Paşa kartpostalı, Postadan geçmiş 1912 tarihli arkası komple el yazısı dönem pulu ile beraber.

    TLSold
  • OSMANLI YAZILI BAKIR TABAK-Osmanlı Dönemi "Sahibi Osman efendi Sene 1158" yazılı Saz tuğralı Bakır tabak. 
Ölçüler: (24 cm)

    Lot No: 66

    Lot: 66

    OSMANLI YAZILI BAKIR TABAK-Osmanlı Dönemi "Sahibi Osman efendi Sene 1158" yazılı Saz tuğralı Bakır tabak. Ölçüler: (24 cm)

    TLSold
  • CUMHURİYET DÖNEMİ PİRİNÇ 2 ADET KOMPLE DUA KAZIMALI ŞİFA TASI-Ölçüler: ( çaplar 11.5cm)

    Lot No: 67

    Lot: 67

    CUMHURİYET DÖNEMİ PİRİNÇ 2 ADET KOMPLE DUA KAZIMALI ŞİFA TASI-Ölçüler: ( çaplar 11.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI GÜMÜŞ İMAMELİ AKİK TESBİH-Dev boy Akik taşlardan yeni yapılma Osmanlı imame,  Osmanlı püskül ve Osmanlı gümüş paralardan antika akik tesbih. Metal tüm aksam gümüştür.
 Ölçüler: (Yanlızca imame ve püskül 37gr. Tüm net ağırlık 298 Gr.)

    Lot No: 68

    Lot: 68

    OSMANLI GÜMÜŞ İMAMELİ AKİK TESBİH-Dev boy Akik taşlardan yeni yapılma Osmanlı imame, Osmanlı püskül ve Osmanlı gümüş paralardan antika akik tesbih. Metal tüm aksam gümüştür. Ölçüler: (Yanlızca imame ve püskül 37gr. Tüm net ağırlık 298 Gr.)

    TLSold
  • "KARYE-İ BEYKAN MUHTAR-I EVVELİ 1313" YAZILI OSMANLI DÖNEMİ MUHTAR MÜHRÜ

    Lot No: 69

    Lot: 69

    "KARYE-İ BEYKAN MUHTAR-I EVVELİ 1313" YAZILI OSMANLI DÖNEMİ MUHTAR MÜHRÜ

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TAMAMI GÜMÜŞ VE YOĞUN GÜHERSE İSCİLİKLİ MERCAN SALLANTILI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (40.7gr.)

    Lot No: 70

    Lot: 70

    OSMANLI DÖNEMİ TAMAMI GÜMÜŞ VE YOĞUN GÜHERSE İSCİLİKLİ MERCAN SALLANTILI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (40.7gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ELMAS KOLYE-Anayardan mamul üzeri elmas taşlarla bezeli (eksiksiz) harika işçilikte bir elmas kolye ucu
Ölçüler: (3.7x1.3cm & 2.7gr.)

    Lot No: 71

    Lot: 71

    OSMANLI DÖNEMİ ELMAS KOLYE-Anayardan mamul üzeri elmas taşlarla bezeli (eksiksiz) harika işçilikte bir elmas kolye ucu Ölçüler: (3.7x1.3cm & 2.7gr.)

    TLSold
  • REPLİKA BRONZ KABE ÇİVİSİ-Yeni imitasyon olarak çalışılmış ancak dönem ürünü kadar orjinal görünen, her köşesi yazılı, her kenarı dua ve sûrelerle bezeli, Tuğra damgalı muhteşem bir bronz üzeri gümüş kaplama Kabe çivisi! 
Bir kenarı; Allah'ım beni kendi şifân ile şifâlandır. Kendi devân ile devâlandır. Ve beni korkudan hastalıklardan ve ağrılardan muhafaza buyur. Bir kenarı; Mumtehine suresi; "Rabbimiz, sana güvendik, sana yöneldik ve sonunda sana döneceğiz."
Bir kenarı; Süphaneke duası, "Allah'ım! Sen eksik sıfatlardan pak ve uzaksın. Seni daima böyle tenzih eder ve överim. Senin adın mübarektir. Varlığın her şeyden üstündür. Senden başka ilah yoktur." Bir kenarı Yusuf sûresi 101. Ayet; 
"Ey Rabbim beni müslüman olarak vefât ettir ve beni sâlihler arasına kat!"
Ölçüler: (17.5cm)

    Lot No: 72

    Lot: 72

    REPLİKA BRONZ KABE ÇİVİSİ-Yeni imitasyon olarak çalışılmış ancak dönem ürünü kadar orjinal görünen, her köşesi yazılı, her kenarı dua ve sûrelerle bezeli, Tuğra damgalı muhteşem bir bronz üzeri gümüş kaplama Kabe çivisi! Bir kenarı; Allah'ım beni kendi şifân ile şifâlandır. Kendi devân ile devâlandır. Ve beni korkudan hastalıklardan ve ağrılardan muhafaza buyur. Bir kenarı; Mumtehine suresi; "Rabbimiz, sana güvendik, sana yöneldik ve sonunda sana döneceğiz." Bir kenarı; Süphaneke duası, "Allah'ım! Sen eksik sıfatlardan pak ve uzaksın. Seni daima böyle tenzih eder ve överim. Senin adın mübarektir. Varlığın her şeyden üstündür. Senden başka ilah yoktur." Bir kenarı Yusuf sûresi 101. Ayet; "Ey Rabbim beni müslüman olarak vefât ettir ve beni sâlihler arasına kat!" Ölçüler: (17.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HİCAZ İŞİ TUGRA VE İBRİK İŞLEMELİ SUNUM TEPSİSİ-Oldukça etli ve yoğun işçilikli bir eserdir.
Ölçüler: (39.5x29.5cm)

    Lot No: 73

    Lot: 73

    OSMANLI DÖNEMİ HİCAZ İŞİ TUGRA VE İBRİK İŞLEMELİ SUNUM TEPSİSİ-Oldukça etli ve yoğun işçilikli bir eserdir. Ölçüler: (39.5x29.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MAKAS KOLEKSİYONU-Dövme demir makas koleksiyonu! Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemi Karma formlarda tamamı dövme demirden tam 11 adetlik makas koleksiyonu! 
Ölçüler: (En uzunu 30.5, en kısası 15.5cm)

    Lot No: 74

    Lot: 74

    OSMANLI DÖNEMİ MAKAS KOLEKSİYONU-Dövme demir makas koleksiyonu! Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemi Karma formlarda tamamı dövme demirden tam 11 adetlik makas koleksiyonu! Ölçüler: (En uzunu 30.5, en kısası 15.5cm)

    TLSold
  • 1950-60'LAR GÜMÜŞ ÇERÇEVE-Ölçüler: (15x11cm)

    Lot No: 75

    Lot: 75

    1950-60'LAR GÜMÜŞ ÇERÇEVE-Ölçüler: (15x11cm)

    TLSold
  • OSMANLI "SOUVENİR DE CONSTANTİNİOPLE" ALBÜM-"Souvenir De Constantiniople" muhteşem editör çekimleri ile Osmanlı dönemi İstanbul manzara fotoğrafları bulunan muhteşem bir dönem hediyelik albüm. Görsellere sığmayan birçok resim daha mevcut olup üst düzey nadirat bir efemeradır.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    OSMANLI "SOUVENİR DE CONSTANTİNİOPLE" ALBÜM-"Souvenir De Constantiniople" muhteşem editör çekimleri ile Osmanlı dönemi İstanbul manzara fotoğrafları bulunan muhteşem bir dönem hediyelik albüm. Görsellere sığmayan birçok resim daha mevcut olup üst düzey nadirat bir efemeradır.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ COK NADİR HARB-İ UMUMİ PANORAMASI-Osmanlı Dönemi Harb-i Umumi Panaroması. Osmanlı dönemi Çanakkale savaşı fotoğrafları ile dolu çok özel koleksiyonluk eser. Eserin içeriğinde idam resimleri, İngilizlerin Çanakkaleyi işgalden sonraki vatanımızda kullanacakları 10 shlling işgal parası, üst rütbeler toplu resimler, Mehmetçiklerimizin hendeklerde ve savaştaki günlük yaşamını konu alan bir çok dönem fotoğrafın işlendiği eşsiz bir efemera.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    OSMANLI DÖNEMİ COK NADİR HARB-İ UMUMİ PANORAMASI-Osmanlı Dönemi Harb-i Umumi Panaroması. Osmanlı dönemi Çanakkale savaşı fotoğrafları ile dolu çok özel koleksiyonluk eser. Eserin içeriğinde idam resimleri, İngilizlerin Çanakkaleyi işgalden sonraki vatanımızda kullanacakları 10 shlling işgal parası, üst rütbeler toplu resimler, Mehmetçiklerimizin hendeklerde ve savaştaki günlük yaşamını konu alan bir çok dönem fotoğrafın işlendiği eşsiz bir efemera.

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 3 LİSANDA YAZILMIŞ NADİR BİR EFEMERA TÜFEK REKLAMI AFİŞİ-Ölçüler:   (24.5x16.5cm)

    Lot No: 78

    Lot: 78

    OSMANLI DÖNEMİ 3 LİSANDA YAZILMIŞ NADİR BİR EFEMERA TÜFEK REKLAMI AFİŞİ-Ölçüler: (24.5x16.5cm)

    TLSold
  • ESKİ DEKORLUK REPLİKA OSMANLI PİŞTOV-Mekanizmanın bakıma ihtiyacı var tetik düşmüyor. Ürün eski Antep işçiliği yani Replika olup hiç bir şekilde ateşli silaha dönüştürülemez şekilde imal edilmiştir.
Ölçüler: (36cm)

    Lot No: 79

    Lot: 79

    ESKİ DEKORLUK REPLİKA OSMANLI PİŞTOV-Mekanizmanın bakıma ihtiyacı var tetik düşmüyor. Ürün eski Antep işçiliği yani Replika olup hiç bir şekilde ateşli silaha dönüştürülemez şekilde imal edilmiştir. Ölçüler: (36cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ YAZILI AFYON KAMA-Osmanlı Dönemi  "Yadigâr Ameli Muhammed (1926)" yazılı Orjinal kınlı boynuz saplı güzel kondüsyon kama.
Ölçüle : (33cm)

    Lot No: 80

    Lot: 80

    OSMANLI DÖNEMİ YAZILI AFYON KAMA-Osmanlı Dönemi "Yadigâr Ameli Muhammed (1926)" yazılı Orjinal kınlı boynuz saplı güzel kondüsyon kama. Ölçüle : (33cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ORİJİNAL KINI İLE BOYNUZ SAPLI ÇİFT KAN OLUKLU AFYON KAMA-Ölçüler: (33cm)

    Lot No: 81

    Lot: 81

    OSMANLI DÖNEMİ ORİJİNAL KINI İLE BOYNUZ SAPLI ÇİFT KAN OLUKLU AFYON KAMA-Ölçüler: (33cm)

    TLSold
  • 1930'LAR CUMHURİYET DÖNEMİ 9 ADET PİRİNÇ ŞAHIS MÜHRÜ

    Lot No: 82

    Lot: 82

    1930'LAR CUMHURİYET DÖNEMİ 9 ADET PİRİNÇ ŞAHIS MÜHRÜ

    TLSold
  • DOĞAL TAŞ SÜSLEMELİ VİNTAGE MÜCEVHER KUTUSU-Doğaltaşlarla süslü telkari işçilikli alpaka & pirinç madenden yapılmış vintage sandık formunda mücevher kutusu 
Ölçüler: (10x7cm yükseklik 12cm)

    Lot No: 83

    Lot: 83

    DOĞAL TAŞ SÜSLEMELİ VİNTAGE MÜCEVHER KUTUSU-Doğaltaşlarla süslü telkari işçilikli alpaka & pirinç madenden yapılmış vintage sandık formunda mücevher kutusu Ölçüler: (10x7cm yükseklik 12cm)

    TLSold
  • ABALONE SEDEF OYNAR EKLEM BALIK DEKOR-Her noksanı dünyanın en renkli sedefinden Abalone sedef ile süslenmiş ful oynar eklemli Balık obje! Tamamı yoğun el işçiliği olup muhteşem bir görsel şölen olan antika eser! Atık kırık düşmüş taş vs yoktur tertemiz kondüsyonda!
Ölçüler: (19.5cm)

    Lot No: 84

    Lot: 84

    ABALONE SEDEF OYNAR EKLEM BALIK DEKOR-Her noksanı dünyanın en renkli sedefinden Abalone sedef ile süslenmiş ful oynar eklemli Balık obje! Tamamı yoğun el işçiliği olup muhteşem bir görsel şölen olan antika eser! Atık kırık düşmüş taş vs yoktur tertemiz kondüsyonda! Ölçüler: (19.5cm)

    TLSold
  • NATÜREL MALAHİT TAŞINDAN OYMA VİNTAGE BALIK MASAÜSTÜ OBJESİ-Ölçüler: (6.5x2cm) (74.8gr.)

    Lot No: 85

    Lot: 85

    NATÜREL MALAHİT TAŞINDAN OYMA VİNTAGE BALIK MASAÜSTÜ OBJESİ-Ölçüler: (6.5x2cm) (74.8gr.)

    TLSold
  • NATÜREL AMETİST TAŞINDAN OYMA VİNTAGE JAPON BALIĞI MASAÜSTÜ OBJESİ-Ölçüler: (7.5x3.5cm) (117.1gr.)

    Lot No: 86

    Lot: 86

    NATÜREL AMETİST TAŞINDAN OYMA VİNTAGE JAPON BALIĞI MASAÜSTÜ OBJESİ-Ölçüler: (7.5x3.5cm) (117.1gr.)

    TLSold
  • NADİR AKBANK 925 AYAR GÜMÜŞ MERMER KAİDELİ UĞUR BÖCEĞİ KAĞIT AĞIRLIĞI-Ölçüler: (Çap 5cm) (Tüm ağırlık 213 gr.)

    Lot No: 87

    Lot: 87

    NADİR AKBANK 925 AYAR GÜMÜŞ MERMER KAİDELİ UĞUR BÖCEĞİ KAĞIT AĞIRLIĞI-Ölçüler: (Çap 5cm) (Tüm ağırlık 213 gr.)

    TLSold
  • İSTANBUL YAZILI GÜMÜŞ KAŞIKLAR-Cumhuriyet Dönemi üzeri Osmanlıca İstanbul yazılı 800 Ayar Gümüş damgalı çay kaşıkları.
Ölçüler: (11.2 cm) (53.4gr.)

    Lot No: 88

    Lot: 88

    İSTANBUL YAZILI GÜMÜŞ KAŞIKLAR-Cumhuriyet Dönemi üzeri Osmanlıca İstanbul yazılı 800 Ayar Gümüş damgalı çay kaşıkları. Ölçüler: (11.2 cm) (53.4gr.)

    TLSold
  • ESKİ SİVAS İŞÇİLİĞİ SAVATLI HAMAYIL-Eski Sivas işçiliği, alpaka üzeri Savat işçilikli Ay-yıldız ve "Maşallah" yazılı büyük boy Hamayıl kolye!
Ölçüler: (7.2x6.2cm)

    Lot No: 89

    Lot: 89

    ESKİ SİVAS İŞÇİLİĞİ SAVATLI HAMAYIL-Eski Sivas işçiliği, alpaka üzeri Savat işçilikli Ay-yıldız ve "Maşallah" yazılı büyük boy Hamayıl kolye! Ölçüler: (7.2x6.2cm)

    TLSold
  • CUMHURİYETİN EN DEĞERLİ TEDAVÜL MADENİ PARÇALARINDAN GÜMÜŞ 100 KURUŞ 1934-Kondüsyon Haliyle.
Ölçüler: (12.8gr.)

    Lot No: 90

    Lot: 90

    CUMHURİYETİN EN DEĞERLİ TEDAVÜL MADENİ PARÇALARINDAN GÜMÜŞ 100 KURUŞ 1934-Kondüsyon Haliyle. Ölçüler: (12.8gr.)

    TLSold
  • REPLİKA MİNELİ MECİDİ NİŞAN MADALYA

    Lot No: 91

    Lot: 91

    REPLİKA MİNELİ MECİDİ NİŞAN MADALYA

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TAŞ BASKI KURAN-I KERİM-Kabe gravürlü haliyle durumda baskı Kuran-ı Kerim

    Lot No: 92

    Lot: 92

    OSMANLI DÖNEMİ TAŞ BASKI KURAN-I KERİM-Kabe gravürlü haliyle durumda baskı Kuran-ı Kerim

    TLSold
  • OSMANLI DEV BOY YAZILI HİCAZ İŞİ BARDAKLAR-Ölçüler: (11cm) (çap 8.5)

    Lot No: 93

    Lot: 93

    OSMANLI DEV BOY YAZILI HİCAZ İŞİ BARDAKLAR-Ölçüler: (11cm) (çap 8.5)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET HİCAZ İŞİ BARDAK

    Lot No: 94

    Lot: 94

    OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET HİCAZ İŞİ BARDAK

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET HİCAZ İŞİ BARDAK

    Lot No: 95

    Lot: 95

    OSMANLI DÖNEMİ 3 ADET HİCAZ İŞİ BARDAK

    TLSold
  • AVRUPA KALLAVİ BOY SECCAR KALİTE AMORF KESİM NATÜREL DAMLA KEHRİBAR GERDANLIK-Ölçüler: (98.2gr.)

    Lot No: 96

    Lot: 96

    AVRUPA KALLAVİ BOY SECCAR KALİTE AMORF KESİM NATÜREL DAMLA KEHRİBAR GERDANLIK-Ölçüler: (98.2gr.)

    TLSold
  • 13 ADETLİK VİNTAGE TARAK KOLEKSİYONU

    Lot No: 97

    Lot: 97

    13 ADETLİK VİNTAGE TARAK KOLEKSİYONU

    TLSold
  • İRAN İŞÇİLİĞİ KOMPLE SEDEF VE MARKÜTERİ İŞLEME MÜCEVHER KUTUSU-Ürün sıfırdır ve hiç bir atık kırık vs yoktur.
Ölçüler: (20.5x13 cm yükseklik 6.5 cm)

    Lot No: 98

    Lot: 98

    İRAN İŞÇİLİĞİ KOMPLE SEDEF VE MARKÜTERİ İŞLEME MÜCEVHER KUTUSU-Ürün sıfırdır ve hiç bir atık kırık vs yoktur. Ölçüler: (20.5x13 cm yükseklik 6.5 cm)

    TLSold
  • İRAN İŞÇİLİĞİ KOMPLE  MARKÜTERİ İŞLEME MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (22x8.4cm & yükseklik 5.5cm)

    Lot No: 99

    Lot: 99

    İRAN İŞÇİLİĞİ KOMPLE MARKÜTERİ İŞLEME MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (22x8.4cm & yükseklik 5.5cm)

    TLSold
  • İRAN İŞÇİLİĞİ KOMPLE  MARKÜTERİ İŞLEME MÜCEVHER KUTUSU-Kallavi boyda çok güzel kondüsyonda ancak bir köşede atık vardır, Anahtarı yoktur ve iç kadifesi elden geçmesi gerekmektedir.
Ölçüler: (27.5x9.5cm & yükseklik 9cm)

    Lot No: 100

    Lot: 100

    İRAN İŞÇİLİĞİ KOMPLE MARKÜTERİ İŞLEME MÜCEVHER KUTUSU-Kallavi boyda çok güzel kondüsyonda ancak bir köşede atık vardır, Anahtarı yoktur ve iç kadifesi elden geçmesi gerekmektedir. Ölçüler: (27.5x9.5cm & yükseklik 9cm)

    TLSold
  • OSMANLI AĞIZLIKLAR-1930'lu yıllara ait Osmanlı Ateş Kehribar ve miskevi bağa (katalin) 3 adet dönem ağızlıklar.. bu kusursuz Ağızlıklara özel deri & kadifeden gömme kutu yaptırılmıştır.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    OSMANLI AĞIZLIKLAR-1930'lu yıllara ait Osmanlı Ateş Kehribar ve miskevi bağa (katalin) 3 adet dönem ağızlıklar.. bu kusursuz Ağızlıklara özel deri & kadifeden gömme kutu yaptırılmıştır.

    TLSold
  • DÖNEM KARTONU ÜZERİNDE 6 ADET GALALİTH SİGARA AĞIZLIĞI-Antika 1930'lu yıllara ait, hiç  kullanılmamış Sigara fırlatma yay sistemli Galalith Ağızlıklar! O Dönemin Dükkan satış kartelası ile beraber! Muhteşem bir nadirat... Tam 6 adet..
Ölçüler: (10 cm) (Adeti 4 Gram)

    Lot No: 102

    Lot: 102

    DÖNEM KARTONU ÜZERİNDE 6 ADET GALALİTH SİGARA AĞIZLIĞI-Antika 1930'lu yıllara ait, hiç kullanılmamış Sigara fırlatma yay sistemli Galalith Ağızlıklar! O Dönemin Dükkan satış kartelası ile beraber! Muhteşem bir nadirat... Tam 6 adet.. Ölçüler: (10 cm) (Adeti 4 Gram)

    TLSold
  • GÜMÜŞ MUHAFAZALI NATÜREL DAMLA KEHRİBAR AĞIZLIK-1900 başları İngiliz damgalar bulunan, yüksek kondüsyonda kendi orjinal gümüş kabında ve uç kısmı 9 Ayar Altın Seccar mükemmel kalitede natürel damla kehribar ağızlık!

    Lot No: 103

    Lot: 103

    GÜMÜŞ MUHAFAZALI NATÜREL DAMLA KEHRİBAR AĞIZLIK-1900 başları İngiliz damgalar bulunan, yüksek kondüsyonda kendi orjinal gümüş kabında ve uç kısmı 9 Ayar Altın Seccar mükemmel kalitede natürel damla kehribar ağızlık!

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SIKMA KEHRİBAR GÜMÜŞ SAVATLI MARPUÇ AĞIZLIK-Osmanlı Dönemi Komple çil durumda Savat işçiliğinin doruk noktasında Osmanlı sıkma kehribarlı marpuçu alem.
Kondüsyon yüksektir ancak sıkma kehribar yerinden oynamaktadır müdahale edilmedi.
Ölçüler: (21.5cm 53.5gr)

    Lot No: 104

    Lot: 104

    OSMANLI DÖNEMİ SIKMA KEHRİBAR GÜMÜŞ SAVATLI MARPUÇ AĞIZLIK-Osmanlı Dönemi Komple çil durumda Savat işçiliğinin doruk noktasında Osmanlı sıkma kehribarlı marpuçu alem. Kondüsyon yüksektir ancak sıkma kehribar yerinden oynamaktadır müdahale edilmedi. Ölçüler: (21.5cm 53.5gr)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KAKMA İSCİLİKLİ GÜMÜŞ PAZUBENT-Ölçüler: (4x3.8cm) (21.9gr.)

    Lot No: 105

    Lot: 105

    OSMANLI DÖNEMİ KAKMA İSCİLİKLİ GÜMÜŞ PAZUBENT-Ölçüler: (4x3.8cm) (21.9gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ 5 KURUŞLAR-Osmanlı Dönemi 5 adet Çok Çok Temiz kondüsyonda Gümüş 5 Kuruşlar

    Lot No: 106

    Lot: 106

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ 5 KURUŞLAR-Osmanlı Dönemi 5 adet Çok Çok Temiz kondüsyonda Gümüş 5 Kuruşlar

    TLSold
  • SOVYETLER YAPIMI CCCP PARALI GELİN BAŞLIĞI-1940'lı yıllara ait, Sovyetler Birliği yapımı, kız başlığı alınlık süsü, komple 1940 CCCP Sovyet paralarından yapılma tamamen el işçiliği.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    SOVYETLER YAPIMI CCCP PARALI GELİN BAŞLIĞI-1940'lı yıllara ait, Sovyetler Birliği yapımı, kız başlığı alınlık süsü, komple 1940 CCCP Sovyet paralarından yapılma tamamen el işçiliği.

    TLSold
  • YENİ YAPIM REPLİKA OSMANLI BÜYÜK BOY ÇERKEZ KAMA-Gaziantep işçiliği ile yapılmış kallavi boyda Osmanlı replikasyon Çerkez kama
Ölçüler: (51.5cm)

    Lot No: 108

    Lot: 108

    YENİ YAPIM REPLİKA OSMANLI BÜYÜK BOY ÇERKEZ KAMA-Gaziantep işçiliği ile yapılmış kallavi boyda Osmanlı replikasyon Çerkez kama Ölçüler: (51.5cm)

    TLSold
  • YENİ YAPIM REPLİKA OSMANLI BÜYÜK BOY YATAĞAN SALDIRMA-Gaziantep işçiliği ile yapılmış kallavi boyda Osmanlı replikasyon Yatağan saldırma 
Ölçüler: (62.5cm)

    Lot No: 109

    Lot: 109

    YENİ YAPIM REPLİKA OSMANLI BÜYÜK BOY YATAĞAN SALDIRMA-Gaziantep işçiliği ile yapılmış kallavi boyda Osmanlı replikasyon Yatağan saldırma Ölçüler: (62.5cm)

    TLSold
  • YEKPARE AHŞAPTAN NÜ KADIN HEYKEL ANONİM ÇALIŞMA-Ölçü: (42.5cm)

    Lot No: 110

    Lot: 110

    YEKPARE AHŞAPTAN NÜ KADIN HEYKEL ANONİM ÇALIŞMA-Ölçü: (42.5cm)

    TLSold
  • NATÜREL TAŞ SANATÇI İMZALI AFRİKALI KADIN HEYKELİ-1930-50'li yıllar yapımı,  bazı kaynaklara göre jade bazılarında ise green verdite stone olarak geçen, %100 natürel doğal taş üzerine el oyması ve üstelik Sanatçı imzalı müthiş bir Afrika Kadın büstü oyulmuş üst düzey sanat eseri. Eserimizdeki tek kusur saç topuzu kırılıp yapıştırılmıştır, resimde mevcuttur.
Ölçüler: (yaklaşık 2-3 kg) (26cm)

    Lot No: 111

    Lot: 111

    NATÜREL TAŞ SANATÇI İMZALI AFRİKALI KADIN HEYKELİ-1930-50'li yıllar yapımı, bazı kaynaklara göre jade bazılarında ise green verdite stone olarak geçen, %100 natürel doğal taş üzerine el oyması ve üstelik Sanatçı imzalı müthiş bir Afrika Kadın büstü oyulmuş üst düzey sanat eseri. Eserimizdeki tek kusur saç topuzu kırılıp yapıştırılmıştır, resimde mevcuttur. Ölçüler: (yaklaşık 2-3 kg) (26cm)

    TLSold
  • KRİSTAL KUVARS KURUKAFA OBJE-Uzak Doğu yapımı Yekpare Dev boy Kuvars (Necef) taşından müthiş bir carving çalışma kuru kafa obje!
Ölçüler: (486 Gr.)

    Lot No: 112

    Lot: 112

    KRİSTAL KUVARS KURUKAFA OBJE-Uzak Doğu yapımı Yekpare Dev boy Kuvars (Necef) taşından müthiş bir carving çalışma kuru kafa obje! Ölçüler: (486 Gr.)

    TLSold
  • AVRUPA ANTİKASI MİNYATÜR ÇİZİMLİ FİLDİŞİ MÜCEVHER KUTUSU-1800'lerden Tablo gibi bir eser.. fildişi üzerine el boyama, sanatçı imzalı minyatür leydi portresi çalışılmış muhteşem bir mücevher kutusu.
Ölçüler:

    Lot No: 113

    Lot: 113

    AVRUPA ANTİKASI MİNYATÜR ÇİZİMLİ FİLDİŞİ MÜCEVHER KUTUSU-1800'lerden Tablo gibi bir eser.. fildişi üzerine el boyama, sanatçı imzalı minyatür leydi portresi çalışılmış muhteşem bir mücevher kutusu. Ölçüler:

    TLSold
  • VİNTAGE PORSELEN LİMOGES CAMEO TEKNİKLİ DUVAR TABAKLARI-Ölçüler: (Çaplar 15 cm)

    Lot No: 114

    Lot: 114

    VİNTAGE PORSELEN LİMOGES CAMEO TEKNİKLİ DUVAR TABAKLARI-Ölçüler: (Çaplar 15 cm)

    TLSold
  • AVRUPA ANTİKASI CAMEO'LU DENİZ KABUĞU GECE LAMBASI-1900 başları yapım, Cassisrufa deniz kabuğu üzeri el oyma CAMEO sanatı yapılmış daha sonradan 1960-70'li yıllarda gece lambasina dönüştürülmüs müthiş bir Cameo eser! 
Ölçüler: (16.5x9cm)

    Lot No: 115

    Lot: 115

    AVRUPA ANTİKASI CAMEO'LU DENİZ KABUĞU GECE LAMBASI-1900 başları yapım, Cassisrufa deniz kabuğu üzeri el oyma CAMEO sanatı yapılmış daha sonradan 1960-70'li yıllarda gece lambasina dönüştürülmüs müthiş bir Cameo eser! Ölçüler: (16.5x9cm)

    TLSold
  • TÜRKMEN ANTİKASI FİRUZE VE ALPAKA KAKMA İŞÇİLİK SÜSLEMELİ NATÜR DENİZ KABUĞU MASAÜSTÜ DEKOR OBJE-Ölçüler: (10x10cm)

    Lot No: 116

    Lot: 116

    TÜRKMEN ANTİKASI FİRUZE VE ALPAKA KAKMA İŞÇİLİK SÜSLEMELİ NATÜR DENİZ KABUĞU MASAÜSTÜ DEKOR OBJE-Ölçüler: (10x10cm)

    TLSold
  • TİBET İŞİ BRONZ TARA HEYKEL-Tibet işçiliği! 20. Yüzyılın İlk Yarısı, Bronzdan çalışılmış Tanrı Tara Heykelciği." şefkatin kadın enkarnasyonu olan Tara'yı temsil eden muhteşem bronz heykelcik, lotiform bir kaide üzerinde duran, elleri sakinleştirme jesti yapan, mücevherlerle zengin bir şekilde süslenmiş bir eserdir. Başı büyük bir taçla taçlandırılmış, Sol koluna büyük bir lotus çiçeği takıyor. Yükseklik 23x10 cm. Hafif normal aşınma olmaması dışında iyi durumda.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    TİBET İŞİ BRONZ TARA HEYKEL-Tibet işçiliği! 20. Yüzyılın İlk Yarısı, Bronzdan çalışılmış Tanrı Tara Heykelciği." şefkatin kadın enkarnasyonu olan Tara'yı temsil eden muhteşem bronz heykelcik, lotiform bir kaide üzerinde duran, elleri sakinleştirme jesti yapan, mücevherlerle zengin bir şekilde süslenmiş bir eserdir. Başı büyük bir taçla taçlandırılmış, Sol koluna büyük bir lotus çiçeği takıyor. Yükseklik 23x10 cm. Hafif normal aşınma olmaması dışında iyi durumda.

    TLSold
  • ESKİ HİNT ANTİKASI KEMİK ÜZERİ KOMPLE EL OYMA ŞİVA HEYKELİ-Ölçüler: (10.5x3.5cm)

    Lot No: 118

    Lot: 118

    ESKİ HİNT ANTİKASI KEMİK ÜZERİ KOMPLE EL OYMA ŞİVA HEYKELİ-Ölçüler: (10.5x3.5cm)

    TLSold
  • GÜMÜŞ MUSA HEYKEL-Muhteşem bir işçilik ile yapılmış vintage mermer kaideli komple 925 Ayar gümüş geçirmeli Musa Peygamber heykelciği.
Ölçüler: (13x6.5cm)

    Lot No: 119

    Lot: 119

    GÜMÜŞ MUSA HEYKEL-Muhteşem bir işçilik ile yapılmış vintage mermer kaideli komple 925 Ayar gümüş geçirmeli Musa Peygamber heykelciği. Ölçüler: (13x6.5cm)

    TLSold
  • AVRUPA BRONZ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ MOBİLYA APLİKLERİ-Ölçüler: (10.3x3.5cm)

    Lot No: 120

    Lot: 120

    AVRUPA BRONZ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ MOBİLYA APLİKLERİ-Ölçüler: (10.3x3.5cm)

    TLSold
  • YEKPARE AĞAÇTAN ÇİN ASLANI ANONİM HEYKEL DEKOR OBJE-Müthiş bir sanata sahip yekpare ağaçtan, (ağacın mamulünü bilemedim dostlarım) gerçek bir sanatçı usta eseri Çin Aslanı biblosu. İhtişamını resimlerle anlatmak çok güç.. harikulade bir eser.
Ölçüler: (Uzunluk 16cm En 9cm yükseklik 22cm)

    Lot No: 121

    Lot: 121

    YEKPARE AĞAÇTAN ÇİN ASLANI ANONİM HEYKEL DEKOR OBJE-Müthiş bir sanata sahip yekpare ağaçtan, (ağacın mamulünü bilemedim dostlarım) gerçek bir sanatçı usta eseri Çin Aslanı biblosu. İhtişamını resimlerle anlatmak çok güç.. harikulade bir eser. Ölçüler: (Uzunluk 16cm En 9cm yükseklik 22cm)

    TLSold
  • VİKTORYA DÖNEMİ GÜL KABARTMALI ANAHTARLI MÜCEVHER KUTUSU-Viktorya dönemi muazzam sanatlı bitkisel Gül motif kabartmaları ile süslü, kalın mikronda gümüş kaplama eşsiz bir eser. Üstelik anahtarı ile birlikte çalışır durumda! 
Ölçüler: (20x14cm yükseklik 9cm)

    Lot No: 122

    Lot: 122

    VİKTORYA DÖNEMİ GÜL KABARTMALI ANAHTARLI MÜCEVHER KUTUSU-Viktorya dönemi muazzam sanatlı bitkisel Gül motif kabartmaları ile süslü, kalın mikronda gümüş kaplama eşsiz bir eser. Üstelik anahtarı ile birlikte çalışır durumda! Ölçüler: (20x14cm yükseklik 9cm)

    TLSold
  • ÇOK NADİR 50 BİN BASKILI OSMANLICA NUTUK 1927-Ulu önderimiz Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1927 Tarihli Osmanlıca Çok nadir 50 bin basımlı Nutuk kitabı! Tertemiz durumda ve içindeki haritaları eksiksiz ve çok iyi kondüsyonda!

    Lot No: 123

    Lot: 123

    ÇOK NADİR 50 BİN BASKILI OSMANLICA NUTUK 1927-Ulu önderimiz Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1927 Tarihli Osmanlıca Çok nadir 50 bin basımlı Nutuk kitabı! Tertemiz durumda ve içindeki haritaları eksiksiz ve çok iyi kondüsyonda!

    TLSold
  • 1925-26 KADIKÖY ORTA MEKTEBİ TALEBE KARNESİ

    Lot No: 124

    Lot: 124

    1925-26 KADIKÖY ORTA MEKTEBİ TALEBE KARNESİ

    TLSold
  • 1339-1340 512 NUMARALI HAKKI EFENDİ'YE AİT MEKTEP KARNESİ

    Lot No: 125

    Lot: 125

    1339-1340 512 NUMARALI HAKKI EFENDİ'YE AİT MEKTEP KARNESİ

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SÜLEYMANİYE DAMGALI PİRİNÇ ZARF

    Lot No: 126

    Lot: 126

    OSMANLI DÖNEMİ SÜLEYMANİYE DAMGALI PİRİNÇ ZARF

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ SÜLEYMANİYE DAMGALI PİRİNÇ ZARF

    Lot No: 127

    Lot: 127

    OSMANLI DÖNEMİ SÜLEYMANİYE DAMGALI PİRİNÇ ZARF

    TLSold
  • OSMANLI SAVATLI PARALI GÜMÜŞ GERDANLIK-Osmanlı Dönemi komple gümüş savat işçilikli Helezon sanatlı ve Osmanlı Gümüş paralarindan oluşan Osmanlı gerdanlık.
Ölçüler: (52.5gr.)

    Lot No: 128

    Lot: 128

    OSMANLI SAVATLI PARALI GÜMÜŞ GERDANLIK-Osmanlı Dönemi komple gümüş savat işçilikli Helezon sanatlı ve Osmanlı Gümüş paralarindan oluşan Osmanlı gerdanlık. Ölçüler: (52.5gr.)

    TLSold
  • SAVATLI GÜMÜŞ AKİK GERDANLIK-Cumhuriyet başlarına ait muhteşem işçilik Gümüş Savatlı ve faset akik taşlarla süslü gerdanlık ve küpe seti.
Ölçüler: (68cm&68gr.)

    Lot No: 129

    Lot: 129

    SAVATLI GÜMÜŞ AKİK GERDANLIK-Cumhuriyet başlarına ait muhteşem işçilik Gümüş Savatlı ve faset akik taşlarla süslü gerdanlık ve küpe seti. Ölçüler: (68cm&68gr.)

    TLSold
  • 3 ADET OSMANLI 4 ADET CUMHURİYET DÖNEMİ TOPLAM 7 ADET PİRİNÇ ŞAHIS MÜHRÜ

    Lot No: 130

    Lot: 130

    3 ADET OSMANLI 4 ADET CUMHURİYET DÖNEMİ TOPLAM 7 ADET PİRİNÇ ŞAHIS MÜHRÜ

    TLSold
  • OSMANLI DEMİR ÜZERİ GÜMÜŞ KAKMA AT KOŞUM SÜSLERİ

    Lot No: 131

    Lot: 131

    OSMANLI DEMİR ÜZERİ GÜMÜŞ KAKMA AT KOŞUM SÜSLERİ

    TLSold
  • VİNTAGE PIRLANTA CAM OBJELER-2 Adet dev boyda Pırlanta formunda Masa üstü Cam objeleri. Oldukça ağır ve çok gösterişli parçalar. Müthiş birer vitrin süsleri olabilir.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    VİNTAGE PIRLANTA CAM OBJELER-2 Adet dev boyda Pırlanta formunda Masa üstü Cam objeleri. Oldukça ağır ve çok gösterişli parçalar. Müthiş birer vitrin süsleri olabilir.

    TLSold
  • BAROK İNCİ GERDANLIK-Dev incilerden oluşan natürel ancak bazı incilerin içi boş çıktığı için içine reçine dolgu ile restore edilmiş vintage barok İnci gerdanlık. Klips kısımları gümüştür.
Ölçüler: (41 cm 91.8gr)

    Lot No: 133

    Lot: 133

    BAROK İNCİ GERDANLIK-Dev incilerden oluşan natürel ancak bazı incilerin içi boş çıktığı için içine reçine dolgu ile restore edilmiş vintage barok İnci gerdanlık. Klips kısımları gümüştür. Ölçüler: (41 cm 91.8gr)

    TLSold
  • AVRUPA ANTİKASI GÜMÜŞ KAPLAMA RÖLYEF MÜCEVHER KUTUSU-1800 Sonları kalın gümüş kaplama yapılmış adeta bir sanat eseri! Her noksanı tamamı Avrupai rölyef kabartmalarla bezeli eşsiz antika mücevher kutusu!
Ölçüler: (8x12.5cm & yükseklik 6.5cm.)

    Lot No: 134

    Lot: 134

    AVRUPA ANTİKASI GÜMÜŞ KAPLAMA RÖLYEF MÜCEVHER KUTUSU-1800 Sonları kalın gümüş kaplama yapılmış adeta bir sanat eseri! Her noksanı tamamı Avrupai rölyef kabartmalarla bezeli eşsiz antika mücevher kutusu! Ölçüler: (8x12.5cm & yükseklik 6.5cm.)

    TLSold
  • AVRUPA ANTİKASI BAKIR RÖLYEF MÜCEVHER KUTUSU-1800'lü yılların sonlarına ait tamamen bronzdan üzeri inanılmaz detay işçilik rölyef kabartmalar ile süslü faal durumda antika Avrupa mücevher kutusu!
Ölçüler: (12.2x10.5cm. & Yükseklik 9cm)

    Lot No: 135

    Lot: 135

    AVRUPA ANTİKASI BAKIR RÖLYEF MÜCEVHER KUTUSU-1800'lü yılların sonlarına ait tamamen bronzdan üzeri inanılmaz detay işçilik rölyef kabartmalar ile süslü faal durumda antika Avrupa mücevher kutusu! Ölçüler: (12.2x10.5cm. & Yükseklik 9cm)

    TLSold
  • ANTİKA BRONZ GEZGİN İKONASI-1800 sonları orjinal bronz Gezgin İkonasi. Muhteşem detaylara sahip Orjinal Rus eser. 
Ölçüler: (6.5x5.5cm)

    Lot No: 136

    Lot: 136

    ANTİKA BRONZ GEZGİN İKONASI-1800 sonları orjinal bronz Gezgin İkonasi. Muhteşem detaylara sahip Orjinal Rus eser. Ölçüler: (6.5x5.5cm)

    TLSold
  • 1930-40'LAR YAPIMI SEDEF GÜMÜŞ RAHİP KOLYESİ

    Lot No: 137

    Lot: 137

    1930-40'LAR YAPIMI SEDEF GÜMÜŞ RAHİP KOLYESİ

    TLSold
  • BÜYÜK BOY YAZILI AVRUPA DOLMA TÜFEK ÇAKMAĞI-Ölçüler: (16.5x9cm)

    Lot No: 138

    Lot: 138

    BÜYÜK BOY YAZILI AVRUPA DOLMA TÜFEK ÇAKMAĞI-Ölçüler: (16.5x9cm)

    TLSold
  • KEMİK SAPLI OYMA İSCİLİKLER AVRUPA YAPIMI KAMA-Ölçüler: (27cm)

    Lot No: 139

    Lot: 139

    KEMİK SAPLI OYMA İSCİLİKLER AVRUPA YAPIMI KAMA-Ölçüler: (27cm)

    TLSold
  • FİL BAŞLI DAMASKUS GÜMÜŞ KAKMA HANÇER-Eski Hint yapımı Fil başlı, komple gümüş kakma koftgari işçilikli kemik saplı büyük boy müze görselliğinde damaskus hançer. Ölçüler: (31cm)

    Lot No: 140

    Lot: 140

    FİL BAŞLI DAMASKUS GÜMÜŞ KAKMA HANÇER-Eski Hint yapımı Fil başlı, komple gümüş kakma koftgari işçilikli kemik saplı büyük boy müze görselliğinde damaskus hançer. Ölçüler: (31cm)

    TLSold
  • CUMHURİYET DÖNEMİ KARADENİZ SALDIRMA KAMA-Ölçüler: (37cm)

    Lot No: 141

    Lot: 141

    CUMHURİYET DÖNEMİ KARADENİZ SALDIRMA KAMA-Ölçüler: (37cm)

    TLSold
  • FAHRETTİN ALTAY İMZALİ OSMANLI DÖNEMİ SÖZLÜK-Çok Nadir.. Fahrettin Altay imzalı muhtemelen Fahrettin Altay'a ait, 850 sayfalık Osmanlıca Sözlük. "Yeni resimli Türkçe Kamus" (1928) 
(Fahrettin Altay; Türk asker ve siyasetçi. Türk Kurtuluş Savaşı'ndaki Büyük Taarruz'dan sonra Yunan ordusunun geri çekilmesini sağlayarak İzmir'e giren 5. Süvari Kolordusunun komutanıydı.)

    Lot No: 142

    Lot: 142

    FAHRETTİN ALTAY İMZALİ OSMANLI DÖNEMİ SÖZLÜK-Çok Nadir.. Fahrettin Altay imzalı muhtemelen Fahrettin Altay'a ait, 850 sayfalık Osmanlıca Sözlük. "Yeni resimli Türkçe Kamus" (1928) (Fahrettin Altay; Türk asker ve siyasetçi. Türk Kurtuluş Savaşı'ndaki Büyük Taarruz'dan sonra Yunan ordusunun geri çekilmesini sağlayarak İzmir'e giren 5. Süvari Kolordusunun komutanıydı.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA İLMİHAL KİTABI-Osmanlı Dönemi tamamı el yazma İlmihal kitabı. İçeriğinde İman, ibadet, namaz, zekat ve hacdan bahseder. 156 sayfalık harika bir eser. Ölçüler: (16x11cm)

    Lot No: 143

    Lot: 143

    OSMANLI DÖNEMİ EL YAZMA İLMİHAL KİTABI-Osmanlı Dönemi tamamı el yazma İlmihal kitabı. İçeriğinde İman, ibadet, namaz, zekat ve hacdan bahseder. 156 sayfalık harika bir eser. Ölçüler: (16x11cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TEMİZ VE AZ KULLANILMIŞ ÇİZGİLİ TALEBE DEFTERİ-Ölçüler: (20x13cm)

    Lot No: 144

    Lot: 144

    OSMANLI DÖNEMİ TEMİZ VE AZ KULLANILMIŞ ÇİZGİLİ TALEBE DEFTERİ-Ölçüler: (20x13cm)

    TLSold
  • CUMHURİYET DÖNEMİ 25 ADETLİK DEV MUHTIRA CEP TAKVİMİ KOLEKSİYONU-Cumhuriyetimizin orta dönemlerine ait karma tarihlerde büyük bir koleksiyonu müzayedemize sunuyoruz. Bu parçalar çok eskiden kültürümüzün bir parçasıydı ancak teknoloji ilerledikçe bu alışkanlık yerini telefonlara bıraktı. Ama bu muhtıralar popüler olduğu zamanlarda (Osmanlı Dönemindede muhtıralı cep takvimi alışkanlığı vardır) öğrencisinden tutun askerine kadar herkes çantasında cebinde bu takvimli muhtıralı not defterlerini taşırdı. Bu defterlerin içinde neler yokki, genel kültür düzeyini arttıracak en güzel bilgiler, dünyadan kesitler, herkesin birinci derece bilmesi gereken tüm bilgiler yer almakla beraber ayrıca birer not defterleriydiler, daha net anlayabilmek adına resimleri inceleyiniz.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    CUMHURİYET DÖNEMİ 25 ADETLİK DEV MUHTIRA CEP TAKVİMİ KOLEKSİYONU-Cumhuriyetimizin orta dönemlerine ait karma tarihlerde büyük bir koleksiyonu müzayedemize sunuyoruz. Bu parçalar çok eskiden kültürümüzün bir parçasıydı ancak teknoloji ilerledikçe bu alışkanlık yerini telefonlara bıraktı. Ama bu muhtıralar popüler olduğu zamanlarda (Osmanlı Dönemindede muhtıralı cep takvimi alışkanlığı vardır) öğrencisinden tutun askerine kadar herkes çantasında cebinde bu takvimli muhtıralı not defterlerini taşırdı. Bu defterlerin içinde neler yokki, genel kültür düzeyini arttıracak en güzel bilgiler, dünyadan kesitler, herkesin birinci derece bilmesi gereken tüm bilgiler yer almakla beraber ayrıca birer not defterleriydiler, daha net anlayabilmek adına resimleri inceleyiniz.

    TLSold
  • MEVLEVÎ AHŞAP OYMA PANO-Eski Konya yapımı "Ya hazreti Mevlana Muhammed Celaleddin-i rumi Kuddise sırrıhül Ali" hat yazılı Mevlevi ahşap oyma hat tablo! 
Ölçüler: (22.5x20cm)

    Lot No: 146

    Lot: 146

    MEVLEVÎ AHŞAP OYMA PANO-Eski Konya yapımı "Ya hazreti Mevlana Muhammed Celaleddin-i rumi Kuddise sırrıhül Ali" hat yazılı Mevlevi ahşap oyma hat tablo! Ölçüler: (22.5x20cm)

    TLSold
  • BİTKİSEL YOĞUN OYMALARLA SÜSLÜ AHŞAP VİNTAGE KUTU-Ölçüler: (20x10cm yükseklik 6.5cm)

    Lot No: 147

    Lot: 147

    BİTKİSEL YOĞUN OYMALARLA SÜSLÜ AHŞAP VİNTAGE KUTU-Ölçüler: (20x10cm yükseklik 6.5cm)

    TLSold
  • GAZİ ANTEP SANATÇI OYMALI SEDEF KAKMA AHŞAP MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (19x12.5cm yükseklik 10cm)

    Lot No: 148

    Lot: 148

    GAZİ ANTEP SANATÇI OYMALI SEDEF KAKMA AHŞAP MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (19x12.5cm yükseklik 10cm)

    TLSold
  • DEV BOYDA ANTİKA KİLİSE İŞİ AHŞAP KADEH-Ölçüler: (31.5cm çap 10cm)

    Lot No: 149

    Lot: 149

    DEV BOYDA ANTİKA KİLİSE İŞİ AHŞAP KADEH-Ölçüler: (31.5cm çap 10cm)

    TLSold
  • DEV BOY SALON TİPİ HAÇ İKONA-Eski Gaziantep işçiliği tamamen replika ve turistik amaçlı üretilmiş bronz malzemeden oldukça ağır ve dev boyda, üzeri renkli cam kaşlarla süslü salon ikonası. 
Ölçüler: (45.5 x 24cm)

    Lot No: 150

    Lot: 150

    DEV BOY SALON TİPİ HAÇ İKONA-Eski Gaziantep işçiliği tamamen replika ve turistik amaçlı üretilmiş bronz malzemeden oldukça ağır ve dev boyda, üzeri renkli cam kaşlarla süslü salon ikonası. Ölçüler: (45.5 x 24cm)

    TLSold
  • AHŞAP MİTOLOJİK RÖLYEF EROS ANTİKA DUVAR PANOSU-Tahmini 1920-30'lu yıllardan muhteşem bir duvar panosu! Tamamen ahşap oyma işçilikli Eros başlı duvar panosu! Arka kısmında ise sanatçı imzası mevcuttur.
Ölçüler: (22x17cm)

    Lot No: 151

    Lot: 151

    AHŞAP MİTOLOJİK RÖLYEF EROS ANTİKA DUVAR PANOSU-Tahmini 1920-30'lu yıllardan muhteşem bir duvar panosu! Tamamen ahşap oyma işçilikli Eros başlı duvar panosu! Arka kısmında ise sanatçı imzası mevcuttur. Ölçüler: (22x17cm)

    TLSold
  • BALIKLI VİNTAGE BAĞA KEMER-Karetta Bağadan mamul balık formunda Antika Bağa kemer! Muhteşem bir görsellik ve aykırı bir eser.. bir balıkta atık vardır.
Ölçü:

    Lot No: 152

    Lot: 152

    BALIKLI VİNTAGE BAĞA KEMER-Karetta Bağadan mamul balık formunda Antika Bağa kemer! Muhteşem bir görsellik ve aykırı bir eser.. bir balıkta atık vardır. Ölçü:

    TLSold
  • 1897 TARİHLİ ANTİKA BÜYÜK BOY ÇOK TEMİZ PİPO-Dev boyutta Muhteşem bir Antika Avrupa Pipo! "SOUVENİR 1897" yazılı kendi orjinal kutusunda, kutu tamir ister popo tertemiz kondüsyonda.. gerçek bir yaşanmışlık.. 
Ölçüler: (26x15cm)

    Lot No: 153

    Lot: 153

    1897 TARİHLİ ANTİKA BÜYÜK BOY ÇOK TEMİZ PİPO-Dev boyutta Muhteşem bir Antika Avrupa Pipo! "SOUVENİR 1897" yazılı kendi orjinal kutusunda, kutu tamir ister popo tertemiz kondüsyonda.. gerçek bir yaşanmışlık.. Ölçüler: (26x15cm)

    TLSold
  • 1993 TARİHLİ VE İMZALI KOMPLE EL BOYAMA RUS YAPIMI PAPİA MACHE 8 ADET PASKALYA YUMURTALARI-Ölçüler: ( ortalama 7.5cm)

    Lot No: 154

    Lot: 154

    1993 TARİHLİ VE İMZALI KOMPLE EL BOYAMA RUS YAPIMI PAPİA MACHE 8 ADET PASKALYA YUMURTALARI-Ölçüler: ( ortalama 7.5cm)

    TLSold
  • SOVYETLER DÖNEMİ 2 ADET EL BOYAMA MATRUŞKA-Sovyetler dönemi yapılmış 2 adet siyasi karakterler temasında tamamı el boyama ve el işi Harika bulunmaz koleksiyonluk parçalar, yer yer kısmi olarak küçük boya atıkları mevcut.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    SOVYETLER DÖNEMİ 2 ADET EL BOYAMA MATRUŞKA-Sovyetler dönemi yapılmış 2 adet siyasi karakterler temasında tamamı el boyama ve el işi Harika bulunmaz koleksiyonluk parçalar, yer yer kısmi olarak küçük boya atıkları mevcut.

    TLSold
  • 25 ADET SOVYET YAPIMI PAPİE MACHE EL BOYAMA AHŞAP KAŞIKLAR-1989 Tarihli Sovyet yapımı Papie mache şimşir ağacı üzeri komple el işi el boyama Müthiş işçilik kaşıklar, Sovyet etiketler bandrolleri hala üzerlerinde.
Ölçüler: (her kaşık eşit boyda olup 19.5x6.5cm)

    Lot No: 156

    Lot: 156

    25 ADET SOVYET YAPIMI PAPİE MACHE EL BOYAMA AHŞAP KAŞIKLAR-1989 Tarihli Sovyet yapımı Papie mache şimşir ağacı üzeri komple el işi el boyama Müthiş işçilik kaşıklar, Sovyet etiketler bandrolleri hala üzerlerinde. Ölçüler: (her kaşık eşit boyda olup 19.5x6.5cm)

    TLSold
  • SOVYETLER DÖNEMİ 2 ADET EL BOYAMA MATRUŞKA-Sovyetler dönemi yapılmış 2 adet siyasi karakterler temasında tamamı el boyama ve el işi Harika bulunmaz koleksiyonluk parçalar, yer yer kısmi olarak küçük boya atıkları mevcut.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    SOVYETLER DÖNEMİ 2 ADET EL BOYAMA MATRUŞKA-Sovyetler dönemi yapılmış 2 adet siyasi karakterler temasında tamamı el boyama ve el işi Harika bulunmaz koleksiyonluk parçalar, yer yer kısmi olarak küçük boya atıkları mevcut.

    TLSold
  • OSMANLI KUMAŞTAN YENİÇERİ BÖRK-Muhteşem bir sanatla ve emekle yapılmış Osmanlı'nın dehşet veren birliklerinden Yeniçerilere ait börk! Osmanlı dönemine ait sırma işlemeli kumaş kullanılarak, yine Osmanlı ay-yıldızlı bakırdan rölyefli kaşığı ile keçe ile sonlandırılmış, aslının birebir kopyası niteliğinde harika bir Dekorluk eser.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    OSMANLI KUMAŞTAN YENİÇERİ BÖRK-Muhteşem bir sanatla ve emekle yapılmış Osmanlı'nın dehşet veren birliklerinden Yeniçerilere ait börk! Osmanlı dönemine ait sırma işlemeli kumaş kullanılarak, yine Osmanlı ay-yıldızlı bakırdan rölyefli kaşığı ile keçe ile sonlandırılmış, aslının birebir kopyası niteliğinde harika bir Dekorluk eser.

    TLSold
  • SANATÇI ESERİ DEV YENİÇERİ AHŞAP HEYKEL-Yekpare ahşaptan (kaidesi ayrı ahşap parça) Heykeltıraş sanatçısı Özdemir yapımı, komple tamamen el oyma muhteşem bir yeniçeri büst heykeli, yeniçerinin asil ve agresif duruşu gerçek anlamda heykelede yansımış durumda.. 
Ölçüler: (64x26cm ve oldukça ağır bir parçadır.)

    Lot No: 159

    Lot: 159

    SANATÇI ESERİ DEV YENİÇERİ AHŞAP HEYKEL-Yekpare ahşaptan (kaidesi ayrı ahşap parça) Heykeltıraş sanatçısı Özdemir yapımı, komple tamamen el oyma muhteşem bir yeniçeri büst heykeli, yeniçerinin asil ve agresif duruşu gerçek anlamda heykelede yansımış durumda.. Ölçüler: (64x26cm ve oldukça ağır bir parçadır.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİNDE "ANTALYA" YAZILI KLİŞE-Ölçüler: (9.8x5.3cm)

    Lot No: 160

    Lot: 160

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİNDE "ANTALYA" YAZILI KLİŞE-Ölçüler: (9.8x5.3cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ "GARDE İMPERİALE OTTOMANE" YAZILI AY YILDIZLI DÜĞME-Ölçüler: (2.4 cm)

    Lot No: 161

    Lot: 161

    OSMANLI DÖNEMİ "GARDE İMPERİALE OTTOMANE" YAZILI AY YILDIZLI DÜĞME-Ölçüler: (2.4 cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MUHTELİF GÜMÜŞ PARÇA VE APARATLAR-Osmanlı Dönemi mineli, savatlı, telkari gibi karışık tekniklerde muhtelif gümüş parça ve aparatlar. Yanlızca toplar alpakadir.
Ölçüler: (Toplar hariç 19.8gr.)

    Lot No: 162

    Lot: 162

    OSMANLI DÖNEMİ MUHTELİF GÜMÜŞ PARÇA VE APARATLAR-Osmanlı Dönemi mineli, savatlı, telkari gibi karışık tekniklerde muhtelif gümüş parça ve aparatlar. Yanlızca toplar alpakadir. Ölçüler: (Toplar hariç 19.8gr.)

    TLSold
  • OSMANLI VE CUMHURİYET DÖNEMİ GÜMÜŞ KIL TESTERE İŞÇİLİKLİ MAŞALLAH KOLYELER-Ölçüler: (6.9gr.)

    Lot No: 163

    Lot: 163

    OSMANLI VE CUMHURİYET DÖNEMİ GÜMÜŞ KIL TESTERE İŞÇİLİKLİ MAŞALLAH KOLYELER-Ölçüler: (6.9gr.)

    TLSold
  • MEDİNE-İ MÜKERREM YAZILI OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ HAÇ YÜZÜĞÜ

    Lot No: 164

    Lot: 164

    MEDİNE-İ MÜKERREM YAZILI OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ HAÇ YÜZÜĞÜ

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MEVLEVİ SARIK DESTAR-I FORMUNDA GÜMÜŞ MEVLEVİ YÜZÜK-Sikke kısmı 8 Ayar olabilir, kol gümüştür.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    OSMANLI DÖNEMİ MEVLEVİ SARIK DESTAR-I FORMUNDA GÜMÜŞ MEVLEVİ YÜZÜK-Sikke kısmı 8 Ayar olabilir, kol gümüştür.

    TLSold
  • BÜYÜK MEVLEVİ TAKI KOLEKSİYONU-Tam 24 kolye, 2 broş ve 2 yüzükten oluşan, içerisinde hem Osmanlı dönemi hemde cumhuriyet dönemi sadece Mevlevî temasında koleksiyon yapılmış 28 parçalık muhteşem bir Gümüş Lot koleksiyon.
Ölçüler: (47.3 Gr.)

    Lot No: 166

    Lot: 166

    BÜYÜK MEVLEVİ TAKI KOLEKSİYONU-Tam 24 kolye, 2 broş ve 2 yüzükten oluşan, içerisinde hem Osmanlı dönemi hemde cumhuriyet dönemi sadece Mevlevî temasında koleksiyon yapılmış 28 parçalık muhteşem bir Gümüş Lot koleksiyon. Ölçüler: (47.3 Gr.)

    TLSold
  • RÜZGAR GÜLÜ HARELİ YENİ HALEP DÖKÜM SIKMA KEHRİBAR GÜMÜŞ OSMANLI PÜSKÜLLÜ AĞA TESBİHİ-Yeni Halep döküm, her habbesi rüzgar gülü helezon hareli büyük ağa boy muhteşem çekime sahip gösteriş abidesi tesbihimiz, püskül eski halep püskül olup ucundaki paralar orjinal Osmanlı kuruşlardır. Püskülün her noksanı gümüştür.
Ölçüler: (Gümüş püskül 25.3 Gr. & Tüm tesbih ağırlık 136.5 Gr.)

    Lot No: 167

    Lot: 167

    RÜZGAR GÜLÜ HARELİ YENİ HALEP DÖKÜM SIKMA KEHRİBAR GÜMÜŞ OSMANLI PÜSKÜLLÜ AĞA TESBİHİ-Yeni Halep döküm, her habbesi rüzgar gülü helezon hareli büyük ağa boy muhteşem çekime sahip gösteriş abidesi tesbihimiz, püskül eski halep püskül olup ucundaki paralar orjinal Osmanlı kuruşlardır. Püskülün her noksanı gümüştür. Ölçüler: (Gümüş püskül 25.3 Gr. & Tüm tesbih ağırlık 136.5 Gr.)

    TLSold
  • CLOİSONE MİNELİ TESBİH-İki habbesinde mine atığı vardır.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    CLOİSONE MİNELİ TESBİH-İki habbesinde mine atığı vardır.

    TLSold
  • ANTİKA NACAR TEMİZ KONDÜSYON KURMALI KOL SAATİ-Çalışır durumda.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    ANTİKA NACAR TEMİZ KONDÜSYON KURMALI KOL SAATİ-Çalışır durumda.

    TLSold
  • ANTİKA HİSLON TEMİZ KONDÜSYON KURMALI KOL SAATİ-Çalışır durumda.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    ANTİKA HİSLON TEMİZ KONDÜSYON KURMALI KOL SAATİ-Çalışır durumda.

    TLSold
  • SANATÇI İMZALI (R.TUNA) KİLİSEYE YAPILMA AHŞAP ÜZERİ TAMAMI EL BOYAMA "ÇARMAĞI TAŞIYAN İSA" TABLOSU-Ölçüler: (40.5x30cm)

    Lot No: 171

    Lot: 171

    SANATÇI İMZALI (R.TUNA) KİLİSEYE YAPILMA AHŞAP ÜZERİ TAMAMI EL BOYAMA "ÇARMAĞI TAŞIYAN İSA" TABLOSU-Ölçüler: (40.5x30cm)

    TLSold
  • SANATÇI İMZALI (R.TUNA) KİLİSEYE YAPILMA AHŞAP ÜZERİ TAMAMI EL BOYAMA "GENÇ İSA" TABLOSU-Ölçüler: (31.5x29cm)

    Lot No: 172

    Lot: 172

    SANATÇI İMZALI (R.TUNA) KİLİSEYE YAPILMA AHŞAP ÜZERİ TAMAMI EL BOYAMA "GENÇ İSA" TABLOSU-Ölçüler: (31.5x29cm)

    TLSold
  • 3 ADET MASONİK MADALYA

    Lot No: 173

    Lot: 173

    3 ADET MASONİK MADALYA

    TLSold
  • YENİ SIKMA KEHRİBAR ÜZERİ KOMPLE USTA İŞİ KALEM İSCİLİKLİ AĞIZLIK-Ölçüler: (9.2cm)

    Lot No: 174

    Lot: 174

    YENİ SIKMA KEHRİBAR ÜZERİ KOMPLE USTA İŞİ KALEM İSCİLİKLİ AĞIZLIK-Ölçüler: (9.2cm)

    TLSold
  • ESKİ SİVAS İŞİ KOMPLE SAVAT İSCİLİKLİ AĞIZLIK-Ölçüler: (10.5cm)

    Lot No: 175

    Lot: 175

    ESKİ SİVAS İŞİ KOMPLE SAVAT İSCİLİKLİ AĞIZLIK-Ölçüler: (10.5cm)

    TLSold
  • 1930'LAR ALMANYA MENŞEİLİ KATALİN VE AHŞAP SAPLI GÜMÜŞ TELKARİ İSCİLİKLİ ANTİKA AĞIZLIK-Ölçüler: (12.3 cm)

    Lot No: 176

    Lot: 176

    1930'LAR ALMANYA MENŞEİLİ KATALİN VE AHŞAP SAPLI GÜMÜŞ TELKARİ İSCİLİKLİ ANTİKA AĞIZLIK-Ölçüler: (12.3 cm)

    TLSold
  • 1889 FRANSIZ ORJİNAL KUTUSUNDA ÇİL MADALYA-Ölçüler: (madalya çap 5.2cm &60 Gr.)

    Lot No: 177

    Lot: 177

    1889 FRANSIZ ORJİNAL KUTUSUNDA ÇİL MADALYA-Ölçüler: (madalya çap 5.2cm &60 Gr.)

    TLSold
  • 4 ADET ÇOK TEMİZ KONDÜSYONDA CUMHURİYETİN İLK KURUŞLARI OLAN 25 KURUŞLAR - 1 TANESİ ÇİFT BASKI HATALI ERÖRLÜDÜR.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    4 ADET ÇOK TEMİZ KONDÜSYONDA CUMHURİYETİN İLK KURUŞLARI OLAN 25 KURUŞLAR - 1 TANESİ ÇİFT BASKI HATALI ERÖRLÜDÜR.

    TLSold
  • CUMHURİYETİN İLK KURUŞLARI KOLEKSİYON LOT-Cumhuriyetimizin ilk kuruşları.. Harf inkılabı öncesi 1926-27 yılları Osmanlıca yazılı tam 33 adet cumhuriyet kuruşları.
(100 para - 5 kuruş - 10 kuruş) kondüsyonlar temiz- çok temiz - haliyle.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    CUMHURİYETİN İLK KURUŞLARI KOLEKSİYON LOT-Cumhuriyetimizin ilk kuruşları.. Harf inkılabı öncesi 1926-27 yılları Osmanlıca yazılı tam 33 adet cumhuriyet kuruşları. (100 para - 5 kuruş - 10 kuruş) kondüsyonlar temiz- çok temiz - haliyle.

    TLSold
  • 5 ADET HALİYLE KONDÜSYONDA OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ 20 KURUŞ'LUK MECİDİYELER-Ölçüler: (116.2 Gr.)

    Lot No: 180

    Lot: 180

    5 ADET HALİYLE KONDÜSYONDA OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ 20 KURUŞ'LUK MECİDİYELER-Ölçüler: (116.2 Gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HALİYLE KONDÜSYONDA YUNAN HARBİ GÜMÜŞ MADALYASI

    Lot No: 181

    Lot: 181

    OSMANLI DÖNEMİ HALİYLE KONDÜSYONDA YUNAN HARBİ GÜMÜŞ MADALYASI

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ MECİDİYE KAFKAS DÜĞMELER-Osmanlı Dönemi Gümüş Mecidiye paralar üzerine Kafkas Üniforma aksesuarı olarak "84" ve "1878 tarih" Damgalı çok aykırı ve nadir çıkacak Kafkas yapımı eserler.
Ölçü: (tüm ağırlık 49.9gr.)

    Lot No: 182

    Lot: 182

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ MECİDİYE KAFKAS DÜĞMELER-Osmanlı Dönemi Gümüş Mecidiye paralar üzerine Kafkas Üniforma aksesuarı olarak "84" ve "1878 tarih" Damgalı çok aykırı ve nadir çıkacak Kafkas yapımı eserler. Ölçü: (tüm ağırlık 49.9gr.)

    TLSold
  • OSMANLI TUNUS MERCAN TESBİH-Osmanlı dönemi natürel Tunus mercan! 99'Luk Namaz tesbihine dönüştürülmüştür,  habbeleler çok düzgün ve temizdir.
Ölçü: (64.8gr.)

    Lot No: 183

    Lot: 183

    OSMANLI TUNUS MERCAN TESBİH-Osmanlı dönemi natürel Tunus mercan! 99'Luk Namaz tesbihine dönüştürülmüştür, habbeleler çok düzgün ve temizdir. Ölçü: (64.8gr.)

    TLSold
  • ANTİKA İNCİ KOLYE-Antika 1930-40'lardan kalma gerdanlığı bozup yeniden bir kolyeye dönüştürerek hazırladığımız muhteşem bir eser! görmüş olduğunuz inci kolyenin tüm incileri orjinal okyanus incileri olup minimum 60-70 yıllıktır. klips kısmı komple gümüştür ve üzeri 22k altın kaplamadır.
Ölçüler: (45 cm & 36.8 gr.)

    Lot No: 184

    Lot: 184

    ANTİKA İNCİ KOLYE-Antika 1930-40'lardan kalma gerdanlığı bozup yeniden bir kolyeye dönüştürerek hazırladığımız muhteşem bir eser! görmüş olduğunuz inci kolyenin tüm incileri orjinal okyanus incileri olup minimum 60-70 yıllıktır. klips kısmı komple gümüştür ve üzeri 22k altın kaplamadır. Ölçüler: (45 cm & 36.8 gr.)

    TLSold
  • ANTİKA KEMİK KOLYE VE BİLEKLİK-1950'60'laryapımı muhteşem işçilikte Kemiktem yapılma kolye ve bileklik takımı!
(bileklik 20,5 cm kolye 48cm)

    Lot No: 185

    Lot: 185

    ANTİKA KEMİK KOLYE VE BİLEKLİK-1950'60'laryapımı muhteşem işçilikte Kemiktem yapılma kolye ve bileklik takımı! (bileklik 20,5 cm kolye 48cm)

    TLSold
  • 14K ALTIN APARATLİ NECEF BİLEKLİK-1960-70'lerden bulup bulunabilecek en mükemmel kaliteye sahip fasetalı natürel kuvars (Necef) taşlı bilekliğimiz. Metal olan tüm akşamlar 14 Ayar altındır 
Ölçüler: (Tüm ağırlık 13.9 gr. & Tüm uzunluk18.5 cm) (altın ağırlığı ort 2-2.5 gr.)

    Lot No: 186

    Lot: 186

    14K ALTIN APARATLİ NECEF BİLEKLİK-1960-70'lerden bulup bulunabilecek en mükemmel kaliteye sahip fasetalı natürel kuvars (Necef) taşlı bilekliğimiz. Metal olan tüm akşamlar 14 Ayar altındır Ölçüler: (Tüm ağırlık 13.9 gr. & Tüm uzunluk18.5 cm) (altın ağırlığı ort 2-2.5 gr.)

    TLSold
  • VİNTAGE 14K ALTIN BAYAN ŞIK YÜZÜK-Ölçüler:(1.69gr. & 16 ölçü)

    Lot No: 187

    Lot: 187

    VİNTAGE 14K ALTIN BAYAN ŞIK YÜZÜK-Ölçüler:(1.69gr. & 16 ölçü)

    TLSold
  • "FATİH-İ OSMANİYE 1339"  YAZILI EL ÇEKME GÜMÜŞ ÇERÇEVESİNDE CUMHURİYET DÖNEMİ DEKOR-Ölçüler: (Çap9.5cm)

    Lot No: 188

    Lot: 188

    "FATİH-İ OSMANİYE 1339" YAZILI EL ÇEKME GÜMÜŞ ÇERÇEVESİNDE CUMHURİYET DÖNEMİ DEKOR-Ölçüler: (Çap9.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ (19-20.YY) ÇOK NADİR SUDAN BADJA KAMASI-Çok nadir ve çok aykırı bir eser. Orjinal deri kınında
ölçüler (34cm.)

    Lot No: 189

    Lot: 189

    OSMANLI DÖNEMİ (19-20.YY) ÇOK NADİR SUDAN BADJA KAMASI-Çok nadir ve çok aykırı bir eser. Orjinal deri kınında ölçüler (34cm.)

    TLSold
  • 1900 BAŞLARI MİNELİ AVRUPA HAÇ İKONA-Osmanlı pazarına yapılmış 1900-1920'lerden Fransız yapımı Müzelik görsellik ve işçiliğe sahip, sunaklı duvar ikonası. Komple mine işçilikli ve dört kenarı değerli taş mıhlamalı eşsiz güzellikte ve çil kondüsyonda antika eserimiz. Ölçüler: (30.5x19.2cm)

    Lot No: 190

    Lot: 190

    1900 BAŞLARI MİNELİ AVRUPA HAÇ İKONA-Osmanlı pazarına yapılmış 1900-1920'lerden Fransız yapımı Müzelik görsellik ve işçiliğe sahip, sunaklı duvar ikonası. Komple mine işçilikli ve dört kenarı değerli taş mıhlamalı eşsiz güzellikte ve çil kondüsyonda antika eserimiz. Ölçüler: (30.5x19.2cm)

    TLSold
  • AVRUPA ZİN SÜRAHİ-Alman yapımı komple Zin madenden üzeri harika rölyeflerle süslü sanatsal sürahi. 
Ölçüler: (17x9cm)

    Lot No: 191

    Lot: 191

    AVRUPA ZİN SÜRAHİ-Alman yapımı komple Zin madenden üzeri harika rölyeflerle süslü sanatsal sürahi. Ölçüler: (17x9cm)

    TLSold
  • AVRUPA ZİN LEYDİ TASVİRLİ ŞEKERLİK-Alman yapımı komple Zin madenden üzeri harika Leydi rölyefi ile süslü sanatsal cam şekerlik. 
Ölçüler: (14.5x10.5cm)

    Lot No: 192

    Lot: 192

    AVRUPA ZİN LEYDİ TASVİRLİ ŞEKERLİK-Alman yapımı komple Zin madenden üzeri harika Leydi rölyefi ile süslü sanatsal cam şekerlik. Ölçüler: (14.5x10.5cm)

    TLSold
  • AVRUPA ZİN RÖLYEF DUVAR PANOSU-Eski Alman yapımı Zinn malzemeden, damgalı, dev boy duvar panosu.. muhteşem Geyik rölyefleri işlenmiş eşsiz bir dekor parça..
Ölçü: (zin dairenin çapı 13.5cm & tüm uzunluk 29.5cm)

    Lot No: 193

    Lot: 193

    AVRUPA ZİN RÖLYEF DUVAR PANOSU-Eski Alman yapımı Zinn malzemeden, damgalı, dev boy duvar panosu.. muhteşem Geyik rölyefleri işlenmiş eşsiz bir dekor parça.. Ölçü: (zin dairenin çapı 13.5cm & tüm uzunluk 29.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAFON MADEN BOL DAMGALI BOŞ SAAT KASASI-Ölçüler: (50.2 gr.)

    Lot No: 194

    Lot: 194

    OSMANLI DÖNEMİ BAFON MADEN BOL DAMGALI BOŞ SAAT KASASI-Ölçüler: (50.2 gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BAFON MADEN BOL DAMGALI BOŞ SAAT KASASI-Ölçüler: (46.9 gr.)

    Lot No: 195

    Lot: 195

    OSMANLI DÖNEMİ BAFON MADEN BOL DAMGALI BOŞ SAAT KASASI-Ölçüler: (46.9 gr.)

    TLSold
  • VİNTAGE ALTIN VERMEYLİ PUDRALIK

    Lot No: 196

    Lot: 196

    VİNTAGE ALTIN VERMEYLİ PUDRALIK

    TLSold
  • 1900'LERİN BAŞLARI FİLDİŞİ SAPLI & GÜMÜŞ KAPLAMA BOL DAMGALI 12'Lİ İNGİLİZ ÇATAL BIÇAK SETİ-Ölçüler: (Bıçaklar 21.5cm çatallar 18.5cm)

    Lot No: 197

    Lot: 197

    1900'LERİN BAŞLARI FİLDİŞİ SAPLI & GÜMÜŞ KAPLAMA BOL DAMGALI 12'Lİ İNGİLİZ ÇATAL BIÇAK SETİ-Ölçüler: (Bıçaklar 21.5cm çatallar 18.5cm)

    TLSold
  • İRAN İŞİ MİNYATÜR SANATLI KALEMDANLIK-Yer yer dökülmeleri mevcuttur.
Ölçüler: (21.5x4.2cm)

    Lot No: 198

    Lot: 198

    İRAN İŞİ MİNYATÜR SANATLI KALEMDANLIK-Yer yer dökülmeleri mevcuttur. Ölçüler: (21.5x4.2cm)

    TLSold
  • 1800'LER SONLARI AVRUPA YAPIMI KOMPLE BRONZ MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler:

    Lot No: 199

    Lot: 199

    1800'LER SONLARI AVRUPA YAPIMI KOMPLE BRONZ MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler:

    TLSold
  • İRAN EMAYE DUVAR TABAKLARI-Eski İran yapımı, bakır üzeri Emaye tamamen el boyama işçilikli 3 adet turkuaz tezhiplerle süslü bakır duvar süsleri.
Ölçüler: (12.5-10.5-8.5cm)

    Lot No: 200

    Lot: 200

    İRAN EMAYE DUVAR TABAKLARI-Eski İran yapımı, bakır üzeri Emaye tamamen el boyama işçilikli 3 adet turkuaz tezhiplerle süslü bakır duvar süsleri. Ölçüler: (12.5-10.5-8.5cm)

    TLSold
  • FİRUZELİ TİBET ANTİKASI MUSKALIK KOLYE-19.yy antika uzakdoğu Tibet yapımı, dev boyda! Etrafı cam Firuze taşlarla süslü düşük ayar gümüşten mamul Muskalık kolye!
Ölçüler: (11x11cm & 150gr.)

    Lot No: 201

    Lot: 201

    FİRUZELİ TİBET ANTİKASI MUSKALIK KOLYE-19.yy antika uzakdoğu Tibet yapımı, dev boyda! Etrafı cam Firuze taşlarla süslü düşük ayar gümüşten mamul Muskalık kolye! Ölçüler: (11x11cm & 150gr.)

    TLSold
  • VİNTAGE AVRUPA DAMGASIZ PORSELEN BİBLO-Atık kırık vb yoktur temiz kondüsyonda.
Ölçüler: (15.5x9cm)

    Lot No: 202

    Lot: 202

    VİNTAGE AVRUPA DAMGASIZ PORSELEN BİBLO-Atık kırık vb yoktur temiz kondüsyonda. Ölçüler: (15.5x9cm)

    TLSold
  • AVRUPA ASLAN RÖLYEFLİ SANDUKA FORMUNDA METAL MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (10.5x7.3cm yükseklik 8cm)

    Lot No: 203

    Lot: 203

    AVRUPA ASLAN RÖLYEFLİ SANDUKA FORMUNDA METAL MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (10.5x7.3cm yükseklik 8cm)

    TLSold
  • AHŞAP ÜZERİ KOMPLE SEDEF KAKMA MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (9.5x7cm yükseklik 4.5cm)

    Lot No: 204

    Lot: 204

    AHŞAP ÜZERİ KOMPLE SEDEF KAKMA MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (9.5x7cm yükseklik 4.5cm)

    TLSold
  • SANDUKA FORUMUNDA KEMİK ÜZERİ TAMAMEN EL BOYAMA MİNYATÜR SANATLI MİNİ MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (8.5x5.3cm yükseklik 5.5cm)

    Lot No: 205

    Lot: 205

    SANDUKA FORUMUNDA KEMİK ÜZERİ TAMAMEN EL BOYAMA MİNYATÜR SANATLI MİNİ MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (8.5x5.3cm yükseklik 5.5cm)

    TLSold
  • KEMİK ÜZERİ TAMAMEN EL BOYAMA MİNYATÜR SANATLI KOKULUK ŞİŞE-Ölçüler: (13.5x5.5cm)

    Lot No: 206

    Lot: 206

    KEMİK ÜZERİ TAMAMEN EL BOYAMA MİNYATÜR SANATLI KOKULUK ŞİŞE-Ölçüler: (13.5x5.5cm)

    TLSold
  • ÇOK AYKIRI VİNTAGE UZAK DOĞU PORSELEN FİNCAN-Fincanımızın iç kısmını ışığa tutunca geyşa rölyefi ortaya çıkan nadir ve aykırı bir damgalama yapılmış özel vintage uzak doğu porseleb fincan.
Ölçüler: (6cm)

    Lot No: 207

    Lot: 207

    ÇOK AYKIRI VİNTAGE UZAK DOĞU PORSELEN FİNCAN-Fincanımızın iç kısmını ışığa tutunca geyşa rölyefi ortaya çıkan nadir ve aykırı bir damgalama yapılmış özel vintage uzak doğu porseleb fincan. Ölçüler: (6cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NECEF SAPLI KAMA SAP VE KIN SONRADAN EKLENMİŞTİR.-Haliyle kondüsyonda Osmanlı dönemi kamaya Necef taş sap ve komple rölyef kakma işçilikte alpaka kın işlenmiş ve sonrasında saray görselliğinde bir ürün elde edilmiştir. Eski Kapalıçarşı işidir.
Ölçüler: (32.5cm)

    Lot No: 208

    Lot: 208

    OSMANLI DÖNEMİ NECEF SAPLI KAMA SAP VE KIN SONRADAN EKLENMİŞTİR.-Haliyle kondüsyonda Osmanlı dönemi kamaya Necef taş sap ve komple rölyef kakma işçilikte alpaka kın işlenmiş ve sonrasında saray görselliğinde bir ürün elde edilmiştir. Eski Kapalıçarşı işidir. Ölçüler: (32.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ TARİHLİ BOYNUZ SAPLI KARADENİZ SALDIRMA KAMA-1881 Tarihli (1297 hicri) Boynuz saplı komple orjinal, kını ile beraber hiç dokunulmamış müthiş bir sandık malı antika Osmanlı Kama. 
Ölçüler: (34.5cm)

    Lot No: 209

    Lot: 209

    OSMANLI DÖNEMİ TARİHLİ BOYNUZ SAPLI KARADENİZ SALDIRMA KAMA-1881 Tarihli (1297 hicri) Boynuz saplı komple orjinal, kını ile beraber hiç dokunulmamış müthiş bir sandık malı antika Osmanlı Kama. Ölçüler: (34.5cm)

    TLSold
  • AVRUPA ANTİKASI KAPLAN BAŞLI KAMA-Ölçüler: (29.5cm)

    Lot No: 210

    Lot: 210

    AVRUPA ANTİKASI KAPLAN BAŞLI KAMA-Ölçüler: (29.5cm)

    TLSold
  • 925 AYAR GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KOLYE-Ölçüler: (4.3x2.8cm &6.3 Gr.)

    Lot No: 211

    Lot: 211

    925 AYAR GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KOLYE-Ölçüler: (4.3x2.8cm &6.3 Gr.)

    TLSold
  • ANADOLU BANKASI ANTİKA PROMOSYON 925 AYAR GÜMÜŞ ATATÜRK KOCATEPE RÖLYEFLİ ÇERÇEVE PANO-Ölçüler: (16x12cm)

    Lot No: 212

    Lot: 212

    ANADOLU BANKASI ANTİKA PROMOSYON 925 AYAR GÜMÜŞ ATATÜRK KOCATEPE RÖLYEFLİ ÇERÇEVE PANO-Ölçüler: (16x12cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ HİDİV DAMGALI GÜMÜŞ TELKARİ MAŞALLAH BROŞ-Ölçüler: (Çap 3.2 cm &5.2 Gr.)

    Lot No: 213

    Lot: 213

    OSMANLI DÖNEMİ HİDİV DAMGALI GÜMÜŞ TELKARİ MAŞALLAH BROŞ-Ölçüler: (Çap 3.2 cm &5.2 Gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ İRAN İŞİ ÜÇ DÖNERLİ AKİK TAŞLI GÜMÜŞ  MÜHÜR

    Lot No: 214

    Lot: 214

    OSMANLI DÖNEMİ İRAN İŞİ ÜÇ DÖNERLİ AKİK TAŞLI GÜMÜŞ MÜHÜR

    TLSold
  • OSMANLI ÇOK NADİR VE AYKIRI KEŞKÜLÜ FUKARA FORMUNDA GÜMÜŞ PÜSKÜL-Ölçüler: (10.5 cm 14.5 gr.)

    Lot No: 215

    Lot: 215

    OSMANLI ÇOK NADİR VE AYKIRI KEŞKÜLÜ FUKARA FORMUNDA GÜMÜŞ PÜSKÜL-Ölçüler: (10.5 cm 14.5 gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ FATMA ANA ELİ FORMUNDA 1332 TARİHLİ VE YAZILI KOLYE UCU-Ölçüler: (3.8x2.4cm)

    Lot No: 216

    Lot: 216

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ FATMA ANA ELİ FORMUNDA 1332 TARİHLİ VE YAZILI KOLYE UCU-Ölçüler: (3.8x2.4cm)

    TLSold
  • KELİME-İ TEVHİD HAT FORMUNDA YAZILMIŞ 925 AYAR GÜMÜŞ ÖZEL TASARIM KOLYE-Ölçüler: (11cm 13.7 Gr.)

    Lot No: 217

    Lot: 217

    KELİME-İ TEVHİD HAT FORMUNDA YAZILMIŞ 925 AYAR GÜMÜŞ ÖZEL TASARIM KOLYE-Ölçüler: (11cm 13.7 Gr.)

    TLSold
  • DÖKME DEMİR ANTEP İŞÇİLİĞİ MERYEM ANA TASVİRİ DUVAR İKONASI-Ölçüler: (oldukça ağırdır 18x11.5cm)

    Lot No: 218

    Lot: 218

    DÖKME DEMİR ANTEP İŞÇİLİĞİ MERYEM ANA TASVİRİ DUVAR İKONASI-Ölçüler: (oldukça ağırdır 18x11.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ SEDEF HAÇ KOLYE-Ölçüler: (6x3.6cm)

    Lot No: 219

    Lot: 219

    OSMANLI DÖNEMİ RUM İŞİ SEDEF HAÇ KOLYE-Ölçüler: (6x3.6cm)

    TLSold
  • VİNTAGE 3 ADET RAHİP PAPAZ KOLYESİ

    Lot No: 220

    Lot: 220

    VİNTAGE 3 ADET RAHİP PAPAZ KOLYESİ

    TLSold
  • 2 ADET ANTİKA VATİKAN PAPA  2. JOANNES PAULUS MADALYONLARI

    Lot No: 221

    Lot: 221

    2 ADET ANTİKA VATİKAN PAPA 2. JOANNES PAULUS MADALYONLARI

    TLSold
  • AVUSTURYA THALER 1780 GÜMÜŞ MARİA TERESA PARA-Çok çok temiz+ kondüsyonda.
Ölçüler: (28gr.)

    Lot No: 222

    Lot: 222

    AVUSTURYA THALER 1780 GÜMÜŞ MARİA TERESA PARA-Çok çok temiz+ kondüsyonda. Ölçüler: (28gr.)

    TLSold
  • KANADA 5 DOLAR 1976 OLİMPİYAT HATIRASI GÜMÜŞ PARA-Çok Çok Temiz kondüsyonda.
Ölçüler: (24.4 gr.)

    Lot No: 223

    Lot: 223

    KANADA 5 DOLAR 1976 OLİMPİYAT HATIRASI GÜMÜŞ PARA-Çok Çok Temiz kondüsyonda. Ölçüler: (24.4 gr.)

    TLSold
  • GÜMÜŞ KOLYEYE ÇEVRİLMİŞ  1964 KENNEDY GÜMÜŞ 1 DOLAR-Ölçüler (16.9gr.)

    Lot No: 224

    Lot: 224

    GÜMÜŞ KOLYEYE ÇEVRİLMİŞ 1964 KENNEDY GÜMÜŞ 1 DOLAR-Ölçüler (16.9gr.)

    TLSold
  • 24 ADET CUMHURİYET DÖNEMİ 1930-40'LI YILLARA AİT ŞAHIS MÜHÜRLERİ LOTU

    Lot No: 225

    Lot: 225

    24 ADET CUMHURİYET DÖNEMİ 1930-40'LI YILLARA AİT ŞAHIS MÜHÜRLERİ LOTU

    TLSold
  • İBRANİCE DİLİNDE DİNİ YAZILAR OLAN METAL PLAKA-Ölçüler: (20.5x15cm)

    Lot No: 226

    Lot: 226

    İBRANİCE DİLİNDE DİNİ YAZILAR OLAN METAL PLAKA-Ölçüler: (20.5x15cm)

    TLSold
  • OSMANLI PARALI, ESKİ TASARIM MİNE İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ OSMANLI KÜPELER-Ölçüler: (6.6cm &11.6 Gr.)

    Lot No: 227

    Lot: 227

    OSMANLI PARALI, ESKİ TASARIM MİNE İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ OSMANLI KÜPELER-Ölçüler: (6.6cm &11.6 Gr.)

    TLSold
  • 925 AYAR GÜMÜŞ SAVAT İŞÇİLİKLİ ZİHGİR OKÇU YÜZÜĞÜ-Gülistan imzalı 925 Ayar gümüştür. 
Ölçüler: (27 ölçü)

    Lot No: 228

    Lot: 228

    925 AYAR GÜMÜŞ SAVAT İŞÇİLİKLİ ZİHGİR OKÇU YÜZÜĞÜ-Gülistan imzalı 925 Ayar gümüştür. Ölçüler: (27 ölçü)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BRONZ ZİHGİR OKÇU YÜZÜĞÜ

    Lot No: 229

    Lot: 229

    OSMANLI DÖNEMİ BRONZ ZİHGİR OKÇU YÜZÜĞÜ

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ MERCAN TAŞLI PİRİNÇ ZİHGİR OKÇU YÜZÜĞÜ

    Lot No: 230

    Lot: 230

    OSMANLI DÖNEMİ MERCAN TAŞLI PİRİNÇ ZİHGİR OKÇU YÜZÜĞÜ

    TLSold
  • VİNTAGE ÇOK ESKİ YAPIM TAMAMEN CAMDAN ÜRETİLMİŞ EKSİKSİZ SATRANÇ TAKIM-Ölçüler: (24.5x24.5cm)

    Lot No: 231

    Lot: 231

    VİNTAGE ÇOK ESKİ YAPIM TAMAMEN CAMDAN ÜRETİLMİŞ EKSİKSİZ SATRANÇ TAKIM-Ölçüler: (24.5x24.5cm)

    TLSold
  • AVRUPA ZİN KAPAKLI PORSELEN BİRA BARDAĞI TANKART-Ölçüler: (17cm)

    Lot No: 232

    Lot: 232

    AVRUPA ZİN KAPAKLI PORSELEN BİRA BARDAĞI TANKART-Ölçüler: (17cm)

    TLSold
  • BAKIR MİNYATÜR TENCERE SETİ-Ölçüler: (Çapları 10cm-9cm-7cm)

    Lot No: 233

    Lot: 233

    BAKIR MİNYATÜR TENCERE SETİ-Ölçüler: (Çapları 10cm-9cm-7cm)

    TLSold
  • VİNTAGE DAMGALI UZAKDOĞU YAPIMI PORSELEN ÖZEL KADİFE KUTUSUNDA KOKU ŞİŞESİ

    Lot No: 234

    Lot: 234

    VİNTAGE DAMGALI UZAKDOĞU YAPIMI PORSELEN ÖZEL KADİFE KUTUSUNDA KOKU ŞİŞESİ

    TLSold
  • PİRİNÇ BALIK FORMUNDA ANTİKA ÇEREZLİKLER-Ölçüler: (12.5x7.3cm)

    Lot No: 235

    Lot: 235

    PİRİNÇ BALIK FORMUNDA ANTİKA ÇEREZLİKLER-Ölçüler: (12.5x7.3cm)

    TLSold
  • BRONZ AVRUPA MİĞFERLİ ZIRHLI ŞÖVALYE HEYKEL-Ölçüler: (12.3x4.2cm)

    Lot No: 236

    Lot: 236

    BRONZ AVRUPA MİĞFERLİ ZIRHLI ŞÖVALYE HEYKEL-Ölçüler: (12.3x4.2cm)

    TLSold
  • VİNTAGE DEKORLUK TELKARİ İŞÇİLİKLİ TAKUNYALAR-Ölçüler: (17x5.3cm)

    Lot No: 237

    Lot: 237

    VİNTAGE DEKORLUK TELKARİ İŞÇİLİKLİ TAKUNYALAR-Ölçüler: (17x5.3cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PİRİNÇ TEKKE İŞİ YÜZÜK

    Lot No: 238

    Lot: 238

    OSMANLI DÖNEMİ PİRİNÇ TEKKE İŞİ YÜZÜK

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ EL KAZIMALI ŞAHIS MÜHÜRLÜ PİRİNÇ YÜZÜK

    Lot No: 239

    Lot: 239

    OSMANLI DÖNEMİ ÜZERİ EL KAZIMALI ŞAHIS MÜHÜRLÜ PİRİNÇ YÜZÜK

    TLSold
  • TÜRK KIZILAY DERNEĞİ İNSANLIK HİZMETİNDE İBARETLİ MİNELİ KIZILAY ROZET

    Lot No: 240

    Lot: 240

    TÜRK KIZILAY DERNEĞİ İNSANLIK HİZMETİNDE İBARETLİ MİNELİ KIZILAY ROZET

    TLSold
  • DEV BOYDA ÖZEL TASARIM GÜMÜŞ NATÜREL DAMLA KEHRİBAR YÜZÜK-Ölçüler: (23.5 gr.)

    Lot No: 241

    Lot: 241

    DEV BOYDA ÖZEL TASARIM GÜMÜŞ NATÜREL DAMLA KEHRİBAR YÜZÜK-Ölçüler: (23.5 gr.)

    TLSold
  • NATÜREL MERCAN 99'LUK GÜMÜŞ PÜSKÜLLÜ NAMAZ TESBİHİ-Menşeini bilmiyoruz lakin boyalı çin mercan'ı değildir, natürel orjinal mercandır. İmame ve püskül 925 ayar gümüştür.
Ölçüler: (27 Gr.)

    Lot No: 242

    Lot: 242

    NATÜREL MERCAN 99'LUK GÜMÜŞ PÜSKÜLLÜ NAMAZ TESBİHİ-Menşeini bilmiyoruz lakin boyalı çin mercan'ı değildir, natürel orjinal mercandır. İmame ve püskül 925 ayar gümüştür. Ölçüler: (27 Gr.)

    TLSold
  • VİNTAGE KEMİK VE FİLDİŞİ HABBELERDEN OLUŞAN BAYAN DEV KOLYE-Büyük ve şekilsiz olanlar kemik, diğer habbeler fildişidir.
Ölçüler: (160gr.)

    Lot No: 243

    Lot: 243

    VİNTAGE KEMİK VE FİLDİŞİ HABBELERDEN OLUŞAN BAYAN DEV KOLYE-Büyük ve şekilsiz olanlar kemik, diğer habbeler fildişidir. Ölçüler: (160gr.)

    TLSold
  • VİKTORYA DÖNEMİNE AİT  KEMİK ÜZERİ GÜL OYMALI CARVİNG KOLYE UCU VE FİLDİŞİ ÜZERİ YİNE GÜL OYMALI KÜPELER SETİMİZ

    Lot No: 244

    Lot: 244

    VİKTORYA DÖNEMİNE AİT KEMİK ÜZERİ GÜL OYMALI CARVİNG KOLYE UCU VE FİLDİŞİ ÜZERİ YİNE GÜL OYMALI KÜPELER SETİMİZ

    TLSold
  • GÜMÜŞ PÜSKÜLLÜ YILDIZ TAŞI KÜRE KESİM TESBİH

    Lot No: 245

    Lot: 245

    GÜMÜŞ PÜSKÜLLÜ YILDIZ TAŞI KÜRE KESİM TESBİH

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NATÜREL SEDEF NAMAZ TESBİHİ

    Lot No: 246

    Lot: 246

    OSMANLI DÖNEMİ NATÜREL SEDEF NAMAZ TESBİHİ

    TLSold
  • OTANTİK TASARIM TAMAMEN 925 AYAR GÜMÜŞ AKİK TAŞLARLA SÜSLÜ, ANTİK TELKARİ VE GÜVERSE İŞÇİLİKLİ MÜCEVHER TADINDA VİNTAGE BİLEKLİĞİMİZ-Ölçüler: (47.7 gr. & İç çap 6.4 cm)

    Lot No: 247

    Lot: 247

    OTANTİK TASARIM TAMAMEN 925 AYAR GÜMÜŞ AKİK TAŞLARLA SÜSLÜ, ANTİK TELKARİ VE GÜVERSE İŞÇİLİKLİ MÜCEVHER TADINDA VİNTAGE BİLEKLİĞİMİZ-Ölçüler: (47.7 gr. & İç çap 6.4 cm)

    TLSold
  • SARI YEMEN AKİK TAŞI ÜZERİ YA RABB-EL ALEMİN .-"EY ALEMLERİN RABBİ " YAZILI 925 AYAR GÜMÜŞ HARİKA GÖRSELLİKTE ERKEK YÜZÜK Ölçüler: (22 ölçü)

    Lot No: 248

    Lot: 248

    SARI YEMEN AKİK TAŞI ÜZERİ YA RABB-EL ALEMİN .-"EY ALEMLERİN RABBİ " YAZILI 925 AYAR GÜMÜŞ HARİKA GÖRSELLİKTE ERKEK YÜZÜK Ölçüler: (22 ölçü)

    TLSold
  • CUMHURİYET DÖNEMİ ATATÜRK TEMALI 10 DESTE PUL KOLEKSİYONU LOTU

    Lot No: 249

    Lot: 249

    CUMHURİYET DÖNEMİ ATATÜRK TEMALI 10 DESTE PUL KOLEKSİYONU LOTU

    TLSold
  • DÖKME DEMİRDEN MİTOLOJİK SAHNE RÖLYEF ÇALIŞILMIŞ VİNTAGE DUVAR PANOSU-Ölçüler: (11.5x11cm)

    Lot No: 250

    Lot: 250

    DÖKME DEMİRDEN MİTOLOJİK SAHNE RÖLYEF ÇALIŞILMIŞ VİNTAGE DUVAR PANOSU-Ölçüler: (11.5x11cm)

    TLSold
  • DÖKME DEMİRDEN MISIR FİRAVUN KABARTMA RÖLYEFLİ BÜYÜK BOY KAPI TOKMAĞI-Ölçüler: (18.5x9cm & oldukça ağır bir üründür.)

    Lot No: 251

    Lot: 251

    DÖKME DEMİRDEN MISIR FİRAVUN KABARTMA RÖLYEFLİ BÜYÜK BOY KAPI TOKMAĞI-Ölçüler: (18.5x9cm & oldukça ağır bir üründür.)

    TLSold
  • MİNYATÜR SANATLI TABLO-Osmanlı Dönemi kitap sayfası üzerine tamamı el boyama besmele el çekme sanatçı eseri. antik Ortadoğu minyatür çizimi. Paspartolu altın yaldız çerçevesinde!
Ölçüler: (45x35.5cm)

    Lot No: 252

    Lot: 252

    MİNYATÜR SANATLI TABLO-Osmanlı Dönemi kitap sayfası üzerine tamamı el boyama besmele el çekme sanatçı eseri. antik Ortadoğu minyatür çizimi. Paspartolu altın yaldız çerçevesinde! Ölçüler: (45x35.5cm)

    TLSold
  • MİNYATÜR SANATLI TABLO-Osmanlı Dönemi kitap sayfası üzerine tamamı el boyama el çekme sanatçı eseri Osmanlı dünya haritasi minyatür çizimi. Paspartolu altın yaldız çerçevesinde! 
Ölçüler: (45x35.5cm)

    Lot No: 253

    Lot: 253

    MİNYATÜR SANATLI TABLO-Osmanlı Dönemi kitap sayfası üzerine tamamı el boyama el çekme sanatçı eseri Osmanlı dünya haritasi minyatür çizimi. Paspartolu altın yaldız çerçevesinde! Ölçüler: (45x35.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ PARİS İMZALI KUTUSUNDA FİLDİŞİ DÜRBÜN-Komple fildişinden yapılmış kendi dönem özel kutusunda çil durumda opera dürbünü!

    Lot No: 254

    Lot: 254

    OSMANLI DÖNEMİ PARİS İMZALI KUTUSUNDA FİLDİŞİ DÜRBÜN-Komple fildişinden yapılmış kendi dönem özel kutusunda çil durumda opera dürbünü!

    TLSold
  • KOMPLE EL OYMA AHŞAP MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (10x10.3cm)

    Lot No: 255

    Lot: 255

    KOMPLE EL OYMA AHŞAP MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (10x10.3cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KUKA ÜZERİ EL OYMA YUMURTA İĞNEDANLIK-Genleşmeden dolayı tam kapanmıyor hafif bakım ister

    Lot No: 256

    Lot: 256

    OSMANLI DÖNEMİ KUKA ÜZERİ EL OYMA YUMURTA İĞNEDANLIK-Genleşmeden dolayı tam kapanmıyor hafif bakım ister

    TLSold
  • UZAKDOĞU YAPIMI PORSELEN KAPAKLI MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (8x6cm)

    Lot No: 257

    Lot: 257

    UZAKDOĞU YAPIMI PORSELEN KAPAKLI MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (8x6cm)

    TLSold
  • HOLLANDA GÜMÜŞ 1930 1 GULDEN PARALI GÜMÜŞ ANTİKA KAŞIK-Ölçüler: (15.8gr.)

    Lot No: 258

    Lot: 258

    HOLLANDA GÜMÜŞ 1930 1 GULDEN PARALI GÜMÜŞ ANTİKA KAŞIK-Ölçüler: (15.8gr.)

    TLSold
  • GÜMÜŞ AVRULA MİNİ ENFİYE İLAÇ KUTUSU-Ölçüler: (7.4gr.)

    Lot No: 259

    Lot: 259

    GÜMÜŞ AVRULA MİNİ ENFİYE İLAÇ KUTUSU-Ölçüler: (7.4gr.)

    TLSold
  • LÜLE TAŞI KOMPLE EL OYMA TÜRK SULTANI DEKOR OBJE-Ölçüler: (11.5cm)

    Lot No: 260

    Lot: 260

    LÜLE TAŞI KOMPLE EL OYMA TÜRK SULTANI DEKOR OBJE-Ölçüler: (11.5cm)

    TLSold
  • AVRUPA ANTİKA EL FORMUNDA PİRİNÇ KAĞIT TUTACAĞI-Ölçüler: (13.5x6cm)

    Lot No: 261

    Lot: 261

    AVRUPA ANTİKA EL FORMUNDA PİRİNÇ KAĞIT TUTACAĞI-Ölçüler: (13.5x6cm)

    TLSold
  • UZAKDOĞU YAPIMI VİNTAGE DÖKME DEMİR ÜZERİ KIRMIZI BOYALI İBLİS FORMUNDA ARKASI ÇİNCE DAMGALI KAĞIT AĞIRLIĞI-Ölçüler: (191.4 gr. & 6.7x5cm)

    Lot No: 262

    Lot: 262

    UZAKDOĞU YAPIMI VİNTAGE DÖKME DEMİR ÜZERİ KIRMIZI BOYALI İBLİS FORMUNDA ARKASI ÇİNCE DAMGALI KAĞIT AĞIRLIĞI-Ölçüler: (191.4 gr. & 6.7x5cm)

    TLSold
  • 20. YY BAŞLARI YILAN DERİSİNDEN MAMUL GECE ÇANTASI-Ölçüler: (26.5x7cm)

    Lot No: 263

    Lot: 263

    20. YY BAŞLARI YILAN DERİSİNDEN MAMUL GECE ÇANTASI-Ölçüler: (26.5x7cm)

    TLSold
  • VİNTAGE 1960-70'LER VATOZ DERİSİ VE YILAN DERİSİNDEN ÖZEL MARKA KULLANILMAMIŞ GECE ÇANTASI-Ölçüler: (31x8.5cm)

    Lot No: 264

    Lot: 264

    VİNTAGE 1960-70'LER VATOZ DERİSİ VE YILAN DERİSİNDEN ÖZEL MARKA KULLANILMAMIŞ GECE ÇANTASI-Ölçüler: (31x8.5cm)

    TLSold
  • YAPRAK MOTİFLİ CARVİNG VİNTAGE SEDEF KOLYE-Ölçüler: (54cm)

    Lot No: 265

    Lot: 265

    YAPRAK MOTİFLİ CARVİNG VİNTAGE SEDEF KOLYE-Ölçüler: (54cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ NATÜREL TUNUS MERCAN  KOLYE-Ölçüler: (43cm & 19.7gr.)

    Lot No: 266

    Lot: 266

    OSMANLI DÖNEMİ NATÜREL TUNUS MERCAN KOLYE-Ölçüler: (43cm & 19.7gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ KIL TESTERE İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ MEVLEVİ SİKKE HAT KOLYE-Ölçüler: (5.5x3.5cm & 7.7gr.)

    Lot No: 267

    Lot: 267

    OSMANLI DÖNEMİ KIL TESTERE İŞÇİLİKLİ GÜMÜŞ MEVLEVİ SİKKE HAT KOLYE-Ölçüler: (5.5x3.5cm & 7.7gr.)

    TLSold
  • İRAN YAPIMI GÜMÜŞ AYKIRI BOYDA AKİK ÜZERİ AYET KAZIMALI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçü: (30 ölçü) (20.3 Gr.)

    Lot No: 268

    Lot: 268

    İRAN YAPIMI GÜMÜŞ AYKIRI BOYDA AKİK ÜZERİ AYET KAZIMALI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçü: (30 ölçü) (20.3 Gr.)

    TLSold
  • YAZILI AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Akik üzerine bakara suresinden "Ese yekfike humullah ve huvessemiulelim"  Onlara karşı Allah sana yeter; O, işitendir, bilendir. Kazınmış gravür işçilikli 925 Ayar gümüş yüzük.
Ölçüler: (21 ölçü) (14.4gr.)

    Lot No: 269

    Lot: 269

    YAZILI AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Akik üzerine bakara suresinden "Ese yekfike humullah ve huvessemiulelim" Onlara karşı Allah sana yeter; O, işitendir, bilendir. Kazınmış gravür işçilikli 925 Ayar gümüş yüzük. Ölçüler: (21 ölçü) (14.4gr.)

    TLSold
  • İRAN YAPIMI GÜMÜŞ AKİK ÜZERİ YOĞUN İŞÇİLİKTE AYET KAZIMALI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçü: (22 ölçü) (19 Gr.)

    Lot No: 270

    Lot: 270

    İRAN YAPIMI GÜMÜŞ AKİK ÜZERİ YOĞUN İŞÇİLİKTE AYET KAZIMALI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçü: (22 ölçü) (19 Gr.)

    TLSold
  • VİNTAGE SEDEF BUDA KOLYE-Ölçüler: (7x4cm)

    Lot No: 271

    Lot: 271

    VİNTAGE SEDEF BUDA KOLYE-Ölçüler: (7x4cm)

    TLSold
  • YENİ TURİSTİK YAPIM BÜYÜK BOY BRONZ ANAHTAR DEKOR OBJE-Ölçüler: (26.5cm)

    Lot No: 272

    Lot: 272

    YENİ TURİSTİK YAPIM BÜYÜK BOY BRONZ ANAHTAR DEKOR OBJE-Ölçüler: (26.5cm)

    TLSold
  • TURİSTİK YAPIM PİRİNÇ GEYİK DEKOR OBJE-Ölçüler: (8.8x7.2cm)

    Lot No: 273

    Lot: 273

    TURİSTİK YAPIM PİRİNÇ GEYİK DEKOR OBJE-Ölçüler: (8.8x7.2cm)

    TLSold
  • TURİSTİK YAPIM PİRİNÇ ÇİZME DEKOR OBJE-Ölçüler: (10.5x9cm)

    Lot No: 274

    Lot: 274

    TURİSTİK YAPIM PİRİNÇ ÇİZME DEKOR OBJE-Ölçüler: (10.5x9cm)

    TLSold
  • ESKİ AVRUPA YAPIMI TABLO GİBİ KAPAĞI BULUNAN YOĞUN RÖLYEF KABARTMA İŞÇİLİKLİ METAL MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (15.5x9.5cm)

    Lot No: 275

    Lot: 275

    ESKİ AVRUPA YAPIMI TABLO GİBİ KAPAĞI BULUNAN YOĞUN RÖLYEF KABARTMA İŞÇİLİKLİ METAL MÜCEVHER KUTUSU-Ölçüler: (15.5x9.5cm)

    TLSold
  • 1910 RUS MADALYA

    Lot No: 276

    Lot: 276

    1910 RUS MADALYA

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ 500 KURUŞ DÖNEM SAHTESİ PARA

    Lot No: 277

    Lot: 277

    OSMANLI DÖNEMİ 500 KURUŞ DÖNEM SAHTESİ PARA

    TLSold
  • ESKİ MARAŞ İŞİ PİRİNÇ OYNAR BALIKLI HAMAM TASI-Ölçüler: (çap 14cm)

    Lot No: 278

    Lot: 278

    ESKİ MARAŞ İŞİ PİRİNÇ OYNAR BALIKLI HAMAM TASI-Ölçüler: (çap 14cm)

    TLSold
  • AKİK ÜZERİ YOĞUN İŞÇİLİKTE AYET YAZILI 925 AYAR GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (22 ölçü x7.9gr.)

    Lot No: 279

    Lot: 279

    AKİK ÜZERİ YOĞUN İŞÇİLİKTE AYET YAZILI 925 AYAR GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (22 ölçü x7.9gr.)

    TLSold
  • ONİX TAŞ ÜZERİ ALLAH LAFZİ BULUNAN 925 AYAR GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (24 ölçü 11.4 Gr.)

    Lot No: 280

    Lot: 280

    ONİX TAŞ ÜZERİ ALLAH LAFZİ BULUNAN 925 AYAR GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (24 ölçü 11.4 Gr.)

    TLSold
  • VİNTAGE 925 AYAR GÜMÜŞ PEMBE KUVARS BROŞ-Ölçüler: (4.2 cm 6.1 gr.)

    Lot No: 281

    Lot: 281

    VİNTAGE 925 AYAR GÜMÜŞ PEMBE KUVARS BROŞ-Ölçüler: (4.2 cm 6.1 gr.)

    TLSold
  • VİNTAGE GÜMÜŞ KAPLAMA ENFİYE KUTUSU-Ölçüler: (6.5x2.5cm)

    Lot No: 282

    Lot: 282

    VİNTAGE GÜMÜŞ KAPLAMA ENFİYE KUTUSU-Ölçüler: (6.5x2.5cm)

    TLSold
  • VİKTORYA DÖNEMİNE AİT 3 ADET PİRİNÇ MISIR TEMALI MOBİLYA SÜSLERİ-Ölçüler: (her biri 10x6.2cm)

    Lot No: 283

    Lot: 283

    VİKTORYA DÖNEMİNE AİT 3 ADET PİRİNÇ MISIR TEMALI MOBİLYA SÜSLERİ-Ölçüler: (her biri 10x6.2cm)

    TLSold
  • ESKİ AVRUPA YAPIMI PİRİNÇ MUM SÖNDÜRME KAŞIĞI-Ölçüler: (15.2cm)

    Lot No: 284

    Lot: 284

    ESKİ AVRUPA YAPIMI PİRİNÇ MUM SÖNDÜRME KAŞIĞI-Ölçüler: (15.2cm)

    TLSold
  • UZAKDOĞU YAPIMI ANTİKA PORSELEN MOBİLYA SÜSLERİ

    Lot No: 285

    Lot: 285

    UZAKDOĞU YAPIMI ANTİKA PORSELEN MOBİLYA SÜSLERİ

    TLSold
  • 4 ADET SEDEF ANTİKA JETON

    Lot No: 286

    Lot: 286

    4 ADET SEDEF ANTİKA JETON

    TLSold
  • 43 ADET VİNTAGE SEDEF DÜĞME

    Lot No: 287

    Lot: 287

    43 ADET VİNTAGE SEDEF DÜĞME

    TLSold
  • CUMHURİYET DÖNEMİ PİRİNÇ FIRDÖNDÜ

    Lot No: 288

    Lot: 288

    CUMHURİYET DÖNEMİ PİRİNÇ FIRDÖNDÜ

    TLSold
  • VİNTAGE CAM TESBİH

    Lot No: 289

    Lot: 289

    VİNTAGE CAM TESBİH

    TLSold
  • NATÜREL TUNUS DAL MERCAN GERDANLIK-Ölçüler: (43.4gr. & 45cm)

    Lot No: 290

    Lot: 290

    NATÜREL TUNUS DAL MERCAN GERDANLIK-Ölçüler: (43.4gr. & 45cm)

    TLSold
  • ESKİ HİCAZ İŞİ 2 ADET İÇİ AYETLER KAZIMALI ŞİFA TASLARI-Ölçüler: (çaplar 12&11cm)

    Lot No: 291

    Lot: 291

    ESKİ HİCAZ İŞİ 2 ADET İÇİ AYETLER KAZIMALI ŞİFA TASLARI-Ölçüler: (çaplar 12&11cm)

    TLSold
  • ESKİ YAPIM TAMAMEN EL OYMA VE EL BOYAMA SEDEF KAKMALI AFRİKA AHŞAP MASK DEKOR-Ölçüler: (19.2x10cm)

    Lot No: 292

    Lot: 292

    ESKİ YAPIM TAMAMEN EL OYMA VE EL BOYAMA SEDEF KAKMALI AFRİKA AHŞAP MASK DEKOR-Ölçüler: (19.2x10cm)

    TLSold
  • MOTOROLA SIFIR AYARINDA NOSTALJİ CEP TELEFONU-Denenmedi ancak çok temiz olduğu için muhtemelen çalışıyordur. Kendi orjinal deri kılıfı ile.

    Lot No: 293

    Lot: 293

    MOTOROLA SIFIR AYARINDA NOSTALJİ CEP TELEFONU-Denenmedi ancak çok temiz olduğu için muhtemelen çalışıyordur. Kendi orjinal deri kılıfı ile.

    TLSold
  • ESKİ KUMBARA KOLEKSİYONUNDAN AKBANK PROMOSYON KUMBURİK HERŞEYİ İLE EKSİKSİZ VE ÇİL

    Lot No: 294

    Lot: 294

    ESKİ KUMBARA KOLEKSİYONUNDAN AKBANK PROMOSYON KUMBURİK HERŞEYİ İLE EKSİKSİZ VE ÇİL

    TLSold
  • 18 EYLÜL 1961 MENDERES İDAM EDİLDİ MANŞETLİ ANTİKA GAZETE

    Lot No: 295

    Lot: 295

    18 EYLÜL 1961 MENDERES İDAM EDİLDİ MANŞETLİ ANTİKA GAZETE

    TLSold
  • 1960 TARİHLİ ÖZEL GAZETE EKİ "FOTOĞRAFLARLA MENDERES" ADNAN MENDERES'İN FOTOĞRAFLARININ BULUNDUĞU NADİR BİR EFEMERA

    Lot No: 296

    Lot: 296

    1960 TARİHLİ ÖZEL GAZETE EKİ "FOTOĞRAFLARLA MENDERES" ADNAN MENDERES'İN FOTOĞRAFLARININ BULUNDUĞU NADİR BİR EFEMERA

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY TUĞRALI EVRAK. AVKAF-İ HÜMAYUN HAZİNESİNE 
MÜLHAK DÜBEK MUHALLESİNE İKAMETEN MESCİDİ ŞERİFİN İMAMASINA MEŞRÛT VAKIF-Ölçüler: (40.5x26cm)

    Lot No: 297

    Lot: 297

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY TUĞRALI EVRAK. AVKAF-İ HÜMAYUN HAZİNESİNE MÜLHAK DÜBEK MUHALLESİNE İKAMETEN MESCİDİ ŞERİFİN İMAMASINA MEŞRÛT VAKIF-Ölçüler: (40.5x26cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ DEFTER TİPİ EFEMERA EVRAK. TÜRKİYE CUMHURİYETİ, EVKAF-I MÜDÜRİYETİ UMUMİYESİ 1341 (1925) SENESİ MUVÂZENE KANUNU

    Lot No: 298

    Lot: 298

    OSMANLI DÖNEMİ DEFTER TİPİ EFEMERA EVRAK. TÜRKİYE CUMHURİYETİ, EVKAF-I MÜDÜRİYETİ UMUMİYESİ 1341 (1925) SENESİ MUVÂZENE KANUNU

    TLSold
  • PRESTİJ KİTAP "SARAYIN İMGELERİ"

    Lot No: 299

    Lot: 299

    PRESTİJ KİTAP "SARAYIN İMGELERİ"

    TLSold
  • 1919 TARİHLİ ALMANCA 
SANATIN, MİMARİNİN, HEYKELİN, RESMİN, MÜZİĞİN KISA TARİHİ KONULU ANTİKA KİTAP-Yaşına göre neredeyse çil kondüsyondadır.
Ölçüler: (25.5x18cm)

    Lot No: 300

    Lot: 300

    1919 TARİHLİ ALMANCA SANATIN, MİMARİNİN, HEYKELİN, RESMİN, MÜZİĞİN KISA TARİHİ KONULU ANTİKA KİTAP-Yaşına göre neredeyse çil kondüsyondadır. Ölçüler: (25.5x18cm)

    TLSold
  • RUSYA TARİHİNDEN 14.YY 1363 YILI MOSKOVA PRENSİ "DMİTRY DONSKOY" BAKIR ÜZERİ RÖLYEF KABARTMA İŞÇİLİKLİ MÜKEMMEL BİR DEV BOY DUVAR PANOSU.-Çokça ağır ve büyük ebatlı bir eserdir.
Ölçüler: (Çap 50cm)

    Lot No: 301

    Lot: 301

    RUSYA TARİHİNDEN 14.YY 1363 YILI MOSKOVA PRENSİ "DMİTRY DONSKOY" BAKIR ÜZERİ RÖLYEF KABARTMA İŞÇİLİKLİ MÜKEMMEL BİR DEV BOY DUVAR PANOSU.-Çokça ağır ve büyük ebatlı bir eserdir. Ölçüler: (Çap 50cm)

    TLSold
  • İRAN ANTİKASI BRONZ ESKİ MÜCEVHER İNTAGLİO KUYUMCU KALIBI-Ölçüler: (320 Gr.)(4.7x4.7cm)

    Lot No: 302

    Lot: 302

    İRAN ANTİKASI BRONZ ESKİ MÜCEVHER İNTAGLİO KUYUMCU KALIBI-Ölçüler: (320 Gr.)(4.7x4.7cm)

    TLSold
  • TESBİH MALZEMESİ HELEZON HARELİ FRANSIZ GALALİTH PULLAR-Ölçüler: (236gr.)

    Lot No: 303

    Lot: 303

    TESBİH MALZEMESİ HELEZON HARELİ FRANSIZ GALALİTH PULLAR-Ölçüler: (236gr.)

    TLSold
  • ESKİ ALMAN MİSKEVİ KATALİN KUTUSUNDA ZARLAR

    Lot No: 304

    Lot: 304

    ESKİ ALMAN MİSKEVİ KATALİN KUTUSUNDA ZARLAR

    TLSold
  • HİNT MİNYATÜR SANATI KOMPLE EL BOYAMA SIFIR ALTIN VARAKLI ÇERÇEVESİNDE MİNYATÜR TABLO-Ölçüler: (29.5x23.5cm)

    Lot No: 305

    Lot: 305

    HİNT MİNYATÜR SANATI KOMPLE EL BOYAMA SIFIR ALTIN VARAKLI ÇERÇEVESİNDE MİNYATÜR TABLO-Ölçüler: (29.5x23.5cm)

    TLSold
  • MÜZELİK GÖRSELLİĞİNDE LÜLETAŞI BÜYÜK BOY KUTUSUNDA PİPO-Eski Eskişehir işi sanatçı usta tarafından komple tamamı el oyması Lüle taşı Türk kafası pipo! Detaylar ve işçilik zirvenin en ucunda.. kendine özel hazırlanmış gömme kadife kutusunda antika eşsiz görsellik ve işçilikte Pipo!
Ölçüler: (Pipo 25x10) (Kutu 32.5x18xcm)

    Lot No: 306

    Lot: 306

    MÜZELİK GÖRSELLİĞİNDE LÜLETAŞI BÜYÜK BOY KUTUSUNDA PİPO-Eski Eskişehir işi sanatçı usta tarafından komple tamamı el oyması Lüle taşı Türk kafası pipo! Detaylar ve işçilik zirvenin en ucunda.. kendine özel hazırlanmış gömme kadife kutusunda antika eşsiz görsellik ve işçilikte Pipo! Ölçüler: (Pipo 25x10) (Kutu 32.5x18xcm)

    TLSold
  • VİNTAGE TELEVİZYON BASKI ÇİFT GÖRÜNTÜLÜ ESKİ İKONİK POSTERLER-Ölçüler: (her biri 34x24cm)

    Lot No: 307

    Lot: 307

    VİNTAGE TELEVİZYON BASKI ÇİFT GÖRÜNTÜLÜ ESKİ İKONİK POSTERLER-Ölçüler: (her biri 34x24cm)

    TLSold
  • TÜRKMEN YAPIMI VİNTAGE BÜYÜK BOY DOĞALTAŞLI ALPAKA RAHİP KOLYESİ-Ölçüler: (13x8.5cm)

    Lot No: 308

    Lot: 308

    TÜRKMEN YAPIMI VİNTAGE BÜYÜK BOY DOĞALTAŞLI ALPAKA RAHİP KOLYESİ-Ölçüler: (13x8.5cm)

    TLSold
  • VİNTAGE LEYDİ TASVİRLİ CAM CAMEO-Ölçüler: (4.2x3.2cm)

    Lot No: 309

    Lot: 309

    VİNTAGE LEYDİ TASVİRLİ CAM CAMEO-Ölçüler: (4.2x3.2cm)

    TLSold
  • NATÜREL HAM HALDE KRİSTAL NECEF/KUVARS TAŞ KAYA OBJE-Ölçüler: (9.7x8cm) (182 Gr.)

    Lot No: 310

    Lot: 310

    NATÜREL HAM HALDE KRİSTAL NECEF/KUVARS TAŞ KAYA OBJE-Ölçüler: (9.7x8cm) (182 Gr.)

    TLSold
  • NATÜREL TUNUS MERCAN TAŞLI ERKEK GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (24 ölçü 10.2 Gr.)

    Lot No: 311

    Lot: 311

    NATÜREL TUNUS MERCAN TAŞLI ERKEK GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (24 ölçü 10.2 Gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BADEM MERCAN TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (14 ölçü 3gr.)

    Lot No: 312

    Lot: 312

    OSMANLI DÖNEMİ BADEM MERCAN TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (14 ölçü 3gr.)

    TLSold
  • KOBRA YILAN FORMUNDA HURMA ÇEKİRDEĞİNDEN YAPILMIŞ YOĞUN VE ÖZEL İŞÇİLİKLİ ANTİKA YEZİDİ TESBİHİ

    Lot No: 313

    Lot: 313

    KOBRA YILAN FORMUNDA HURMA ÇEKİRDEĞİNDEN YAPILMIŞ YOĞUN VE ÖZEL İŞÇİLİKLİ ANTİKA YEZİDİ TESBİHİ

    TLSold
  • MUHTEŞEM BİR KUKA AKSESUAR SET-Dalgıç usta imzalı 1 adet usta işi kuka tesbihimiz, 1 adet 99'luk Kuka namaz tesbihi, 1 adet kuka fasetalı bilekliğimiz ve 1 adet kuka özel işçilik 22 ölçü kuka yüzük

    Lot No: 314

    Lot: 314

    MUHTEŞEM BİR KUKA AKSESUAR SET-Dalgıç usta imzalı 1 adet usta işi kuka tesbihimiz, 1 adet 99'luk Kuka namaz tesbihi, 1 adet kuka fasetalı bilekliğimiz ve 1 adet kuka özel işçilik 22 ölçü kuka yüzük

    TLSold
  • "SABAN KILIÇTAN ÜSTÜNDÜR" 2.5 LİRALAR HATIRA PARALI TURİSTİK ESKİ PARA KARTELASI

    Lot No: 315

    Lot: 315

    "SABAN KILIÇTAN ÜSTÜNDÜR" 2.5 LİRALAR HATIRA PARALI TURİSTİK ESKİ PARA KARTELASI

    TLSold
  • "İNSANI SEV ÇEVRENİ KORU" 50-100-500 LİRALAR HATIRA PARALI TURİSTİK ESKİ PARA KARTELASI

    Lot No: 316

    Lot: 316

    "İNSANI SEV ÇEVRENİ KORU" 50-100-500 LİRALAR HATIRA PARALI TURİSTİK ESKİ PARA KARTELASI

    TLSold
  • AVRUPA EN AZ 100 YAŞINDA 4 ADET NÜ TEMALI KARTPOSTAL

    Lot No: 317

    Lot: 317

    AVRUPA EN AZ 100 YAŞINDA 4 ADET NÜ TEMALI KARTPOSTAL

    TLSold
  • 1877 TARİHLİ LONDRA BASIM ÇOK NADİR NUMİSMATİK GRAVÜRLER VE BİLGİLERİN OLDUĞU KİTAP

    Lot No: 318

    Lot: 318

    1877 TARİHLİ LONDRA BASIM ÇOK NADİR NUMİSMATİK GRAVÜRLER VE BİLGİLERİN OLDUĞU KİTAP

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİNİN SARAY FOTOĞRAFÇISI "ABDULLAH FRERES" ÇEKİMİ ORJİNAL BÜYÜK BOY FOTOĞRAF! " SULTANIN TAHTI"-Ölçüler: (1900'lü yılların ilk başları) (20x25cm)

    Lot No: 319

    Lot: 319

    OSMANLI DÖNEMİNİN SARAY FOTOĞRAFÇISI "ABDULLAH FRERES" ÇEKİMİ ORJİNAL BÜYÜK BOY FOTOĞRAF! " SULTANIN TAHTI"-Ölçüler: (1900'lü yılların ilk başları) (20x25cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY FOTOĞRAF İSTANBUL (CONSTANTİNOPLE) NO:101, GULMEZ FRERES  - KEBADJİ RESTAURANT (KEBAPÇI)-Kartona yapışık değildir.
Ölçüler: (27x21cm)

    Lot No: 320

    Lot: 320

    OSMANLI DÖNEMİ BÜYÜK BOY FOTOĞRAF İSTANBUL (CONSTANTİNOPLE) NO:101, GULMEZ FRERES - KEBADJİ RESTAURANT (KEBAPÇI)-Kartona yapışık değildir. Ölçüler: (27x21cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ERMENİ FOTOĞRAFÇI-İSTANBUL (CONSTANTİNOPLE) M.IRANIAN, SULTAN MAHMUD VE SULTAN AZİZ'İN MEZARLARI ÖNÜNDE DUA EDENLER
Kartona yapışıktır.
Ölçüler: (25x20cm)

    Lot No: 321

    Lot: 321

    OSMANLI DÖNEMİ ERMENİ FOTOĞRAFÇI-İSTANBUL (CONSTANTİNOPLE) M.IRANIAN, SULTAN MAHMUD VE SULTAN AZİZ'İN MEZARLARI ÖNÜNDE DUA EDENLER Kartona yapışıktır. Ölçüler: (25x20cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - FES VE ÜNİFORMALARI İLE TALEBELER-Ölçüler: (20x16.5cm)

    Lot No: 322

    Lot: 322

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - FES VE ÜNİFORMALARI İLE TALEBELER-Ölçüler: (20x16.5cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ÜNİFORMALARI VE KALPAKLARI İLE JÖNTÜRK SUBAYLAR-Ölçüler: (16x12cm)

    Lot No: 323

    Lot: 323

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ÜNİFORMALARI VE KALPAKLARI İLE JÖNTÜRK SUBAYLAR-Ölçüler: (16x12cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ÜNİFORMASI İLE OSMANLI HAKİM 2 RESİMDE ŞAHSINA AİTTİR-Ölçüler: (19.6x14.5cm &14x9.2cm)

    Lot No: 324

    Lot: 324

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ÜNİFORMASI İLE OSMANLI HAKİM 2 RESİMDE ŞAHSINA AİTTİR-Ölçüler: (19.6x14.5cm &14x9.2cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - TAKIM ELBİSELİ FESLİ TİP-Ölçüler: (18x11cm)

    Lot No: 325

    Lot: 325

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - TAKIM ELBİSELİ FESLİ TİP-Ölçüler: (18x11cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - TAYYAR'IN KÜÇÜKLÜĞÜ
1210 SENESİNDEKİ RESMİDİR-BİR HÂTIRA-İ SABAVETİM
(sabavet= çocukluk)
Ölçüler: (20x15cm)

    Lot No: 326

    Lot: 326

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - TAYYAR'IN KÜÇÜKLÜĞÜ 1210 SENESİNDEKİ RESMİDİR-BİR HÂTIRA-İ SABAVETİM (sabavet= çocukluk) Ölçüler: (20x15cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - 1328 ,1329 SENESİ KONYA DARUL MUALLİMİNDE BULUNDUĞUM ZAMAN BİRİNCİ SINIF EFENDİLERİNDEN MUHTEREM MUALLİMİMİZ ZEKİ BEY İLE BERABER ALDIRDIKLARI BİR GRUP-Ölçüler: (19.6x14.5cm &14x9.2cm)

    Lot No: 327

    Lot: 327

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - 1328 ,1329 SENESİ KONYA DARUL MUALLİMİNDE BULUNDUĞUM ZAMAN BİRİNCİ SINIF EFENDİLERİNDEN MUHTEREM MUALLİMİMİZ ZEKİ BEY İLE BERABER ALDIRDIKLARI BİR GRUP-Ölçüler: (19.6x14.5cm &14x9.2cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ARKASI YAZILI BAYAN FOTO-Ölçüler: (13.8x8.8cm)

    Lot No: 328

    Lot: 328

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ARKASI YAZILI BAYAN FOTO-Ölçüler: (13.8x8.8cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - FESLİ TİP-Ölçüler: (14x9cm)

    Lot No: 329

    Lot: 329

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - FESLİ TİP-Ölçüler: (14x9cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - YAZILI BİR KIZ FOTOĞRAF-Ölçüler: (13.5x8.8cm)

    Lot No: 330

    Lot: 330

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - YAZILI BİR KIZ FOTOĞRAF-Ölçüler: (13.5x8.8cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ARKASI YAZILI BİR BAYAN FOTOĞRAF-Ölçüler: (14x9cm)

    Lot No: 331

    Lot: 331

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ARKASI YAZILI BİR BAYAN FOTOĞRAF-Ölçüler: (14x9cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ARKASI YAZILI İKİ KARDEŞ FOTOĞRAFI-Ölçüler: (14x9cm)

    Lot No: 332

    Lot: 332

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - ARKASI YAZILI İKİ KARDEŞ FOTOĞRAFI-Ölçüler: (14x9cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - KAFKAS ÜNİFORMALI GENÇ KADIN FOTOĞRAF-Ölçüler: (13.5x8.5cm)

    Lot No: 333

    Lot: 333

    OSMANLI DÖNEMİ FOTOĞRAF - KAFKAS ÜNİFORMALI GENÇ KADIN FOTOĞRAF-Ölçüler: (13.5x8.5cm)

    TLSold
  • CUMHURİYETİN İLK YOLLARI DEVLET ERKANI VE SUBAYLAR FOTOĞRAF-Ölçüler: (14x9cm)

    Lot No: 334

    Lot: 334

    CUMHURİYETİN İLK YOLLARI DEVLET ERKANI VE SUBAYLAR FOTOĞRAF-Ölçüler: (14x9cm)

    TLSold
  • 1942 TARİHLİ TÖREN KILIÇLI TÜRK SUBAYI FOTOĞRAF-Ölçüler: (13.5x8.5)

    Lot No: 335

    Lot: 335

    1942 TARİHLİ TÖREN KILIÇLI TÜRK SUBAYI FOTOĞRAF-Ölçüler: (13.5x8.5)

    TLSold
  • 1933 TARİHLİ SÜNGÜLÜ MAVZER İLE FOTOĞRAF ÇEKİLMİŞ TÜRK ASKERİ FOTOĞRAF ARKASI YAZILI-Ölçüler: (14x9cm)

    Lot No: 336

    Lot: 336

    1933 TARİHLİ SÜNGÜLÜ MAVZER İLE FOTOĞRAF ÇEKİLMİŞ TÜRK ASKERİ FOTOĞRAF ARKASI YAZILI-Ölçüler: (14x9cm)

    TLSold
  • CUMHURİYETİN İLK YILLARI 2 TÜRK SUBAYI FOTOĞRAF-Ölçüler: (14x9cm)

    Lot No: 337

    Lot: 337

    CUMHURİYETİN İLK YILLARI 2 TÜRK SUBAYI FOTOĞRAF-Ölçüler: (14x9cm)

    TLSold
  • CUMHURİYETİN İLK YILLARI İSTİKLAL MADALYALI TÜRK SUBAYI FOTOĞRAF-Ölçüler: (14x9cm)

    Lot No: 338

    Lot: 338

    CUMHURİYETİN İLK YILLARI İSTİKLAL MADALYALI TÜRK SUBAYI FOTOĞRAF-Ölçüler: (14x9cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ REFET BELE FOTOĞRAF KARTPOSTAL-İbrahim Refet Bele (1881, Selanik - 2 Ekim 1963,[1] İstanbul), Türk asker ve siyasetçi. Kurtuluş Savaşı'na katılan ilk beş generalden birisidir (diğerleri Mustafa Kemal Paşa, Ali Fuat Paşa, Kâzım Karabekir Paşa ve Rauf Orbay). Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarında İçişleri Bakanlığı, Millî Savunma Bakanlığı görevlerinde bulunmuştur.
Ölçüler: (14x9cm)

    Lot No: 339

    Lot: 339

    OSMANLI DÖNEMİ REFET BELE FOTOĞRAF KARTPOSTAL-İbrahim Refet Bele (1881, Selanik - 2 Ekim 1963,[1] İstanbul), Türk asker ve siyasetçi. Kurtuluş Savaşı'na katılan ilk beş generalden birisidir (diğerleri Mustafa Kemal Paşa, Ali Fuat Paşa, Kâzım Karabekir Paşa ve Rauf Orbay). Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarında İçişleri Bakanlığı, Millî Savunma Bakanlığı görevlerinde bulunmuştur. Ölçüler: (14x9cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ ÇOCUĞU İLE FOTOĞRAF ÇEKİLMİŞ TÖREN KILIÇLI MADALYALI TÜRK SUBAYI FOTOĞRAF-Ölçüler: (13.5x8.8cm)

    Lot No: 340

    Lot: 340

    OSMANLI DÖNEMİ ÇOCUĞU İLE FOTOĞRAF ÇEKİLMİŞ TÖREN KILIÇLI MADALYALI TÜRK SUBAYI FOTOĞRAF-Ölçüler: (13.5x8.8cm)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ AVRUPA KABİN FOTOĞRAF TİP-Ölçüler: (17x8.1cm)

    Lot No: 341

    Lot: 341

    OSMANLI DÖNEMİ AVRUPA KABİN FOTOĞRAF TİP-Ölçüler: (17x8.1cm)

    TLSold
  • SİNEK FOSİLLİ NATÜREL DAMLA KEHRİBAR-İçerisinde net şekilde görülebilir Sinek fosili ve toprak fosilleri bulunan natürel Damla Kehribar parça, projelik kalınlık ve ölçü mükemmel her projeye uyacaktır.
Ölçüler: (2.6x2.3cm & 6.4 Gr.)

    Lot No: 342

    Lot: 342

    SİNEK FOSİLLİ NATÜREL DAMLA KEHRİBAR-İçerisinde net şekilde görülebilir Sinek fosili ve toprak fosilleri bulunan natürel Damla Kehribar parça, projelik kalınlık ve ölçü mükemmel her projeye uyacaktır. Ölçüler: (2.6x2.3cm & 6.4 Gr.)

    TLSold
  • NATÜREL DAMLA KEHRİBAR AMORF LİTVANYA BİLEKLİK-Ölçüler: (10.8gr.)

    Lot No: 343

    Lot: 343

    NATÜREL DAMLA KEHRİBAR AMORF LİTVANYA BİLEKLİK-Ölçüler: (10.8gr.)

    TLSold
  • 79 ADET OSMANLI DÖNEMİ PUL KOLEKSİYONU

    Lot No: 344

    Lot: 344

    79 ADET OSMANLI DÖNEMİ PUL KOLEKSİYONU

    TLSold
  • 800 AYAR GÜMÜŞ TUĞRA DEKORLU VİNTAGE KRAVAT TUTACAĞI-Ölçüler: (Uzunluk 5cm & 5.8gr.)

    Lot No: 345

    Lot: 345

    800 AYAR GÜMÜŞ TUĞRA DEKORLU VİNTAGE KRAVAT TUTACAĞI-Ölçüler: (Uzunluk 5cm & 5.8gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ 4 ADET 2 KURUŞ VE 1 ADET GÜMÜŞ 1 KURUŞ

    Lot No: 346

    Lot: 346

    OSMANLI DÖNEMİ GÜMÜŞ 4 ADET 2 KURUŞ VE 1 ADET GÜMÜŞ 1 KURUŞ

    TLSold
  • ÇİFT BASKI HATALI ERÖRLÜ REPLİKA MORGAN DOLARI

    Lot No: 347

    Lot: 347

    ÇİFT BASKI HATALI ERÖRLÜ REPLİKA MORGAN DOLARI

    TLSold
  • TAMAMEN PİRİNÇ BEREKET DUASI YAZILI GÜVERCİN EV & İŞYERİ DEKORU-Ölçüler: (24x19cm)

    Lot No: 348

    Lot: 348

    TAMAMEN PİRİNÇ BEREKET DUASI YAZILI GÜVERCİN EV & İŞYERİ DEKORU-Ölçüler: (24x19cm)

    TLSold
  • 20 ADET VİNTAGE EL İŞİ BAKIR YILAN YÜZÜKLER

    Lot No: 349

    Lot: 349

    20 ADET VİNTAGE EL İŞİ BAKIR YILAN YÜZÜKLER

    TLSold
  • PARA KOLEKSİYONUNA YENİ BAŞLAYAN KOLEKSİYONERLER İÇİN İDEAL LOT, VENEZÜELLA TAM TAKIM ÇİL KONDÜSYON SET (2-20.000 BOLİVAR ARASI)

    Lot No: 350

    Lot: 350

    PARA KOLEKSİYONUNA YENİ BAŞLAYAN KOLEKSİYONERLER İÇİN İDEAL LOT, VENEZÜELLA TAM TAKIM ÇİL KONDÜSYON SET (2-20.000 BOLİVAR ARASI)

    TLSold
  • MANDA BOYNUZUNDAN BALIK FORMUNDA TASARLANMIŞ HARİKA ÇEKİME SAHİP TESBİH

    Lot No: 351

    Lot: 351

    MANDA BOYNUZUNDAN BALIK FORMUNDA TASARLANMIŞ HARİKA ÇEKİME SAHİP TESBİH

    TLSold
  • ŞAH MAKSUT TAŞI İRAN YAPIMI TESBİH

    Lot No: 352

    Lot: 352

    ŞAH MAKSUT TAŞI İRAN YAPIMI TESBİH

    TLSold
  • MANDA BOYNUZU 33'LÜK TESBİH-Ölçüler: (24.4gr.)

    Lot No: 353

    Lot: 353

    MANDA BOYNUZU 33'LÜK TESBİH-Ölçüler: (24.4gr.)

    TLSold
  • KOMPLE 925 AYAR GÜMÜŞ TESBİH-Ölçüler: (24.4gr.)

    Lot No: 354

    Lot: 354

    KOMPLE 925 AYAR GÜMÜŞ TESBİH-Ölçüler: (24.4gr.)

    TLSold
  • KOMPLE 925 AYAR GÜMÜŞ UZERİ 22K ALTIN KAPLAMA TESBİH-Ölçüler: (24.9gr.)

    Lot No: 355

    Lot: 355

    KOMPLE 925 AYAR GÜMÜŞ UZERİ 22K ALTIN KAPLAMA TESBİH-Ölçüler: (24.9gr.)

    TLSold
  • İSA BALKAYA USTA İŞÇİLİKLİ İMAME ATEŞ VE KUKA DİZAYNLI PARLAMENT MAVİSİ SEDEFVARİ DÖKÜM YENİ SIKMA KEHRİBAR SİSTEMLİ TESBİH

    Lot No: 356

    Lot: 356

    İSA BALKAYA USTA İŞÇİLİKLİ İMAME ATEŞ VE KUKA DİZAYNLI PARLAMENT MAVİSİ SEDEFVARİ DÖKÜM YENİ SIKMA KEHRİBAR SİSTEMLİ TESBİH

    TLSold
  • İSA BALKAYA USTA İŞÇİLİKLİ İMAME ATEŞ VE KUKA DİZAYNLI VİŞNE RENGİNDE SEDEFVARİ DÖKÜM YENİ SIKMA KEHRİBAR SİSTEMLİ TESBİH

    Lot No: 357

    Lot: 357

    İSA BALKAYA USTA İŞÇİLİKLİ İMAME ATEŞ VE KUKA DİZAYNLI VİŞNE RENGİNDE SEDEFVARİ DÖKÜM YENİ SIKMA KEHRİBAR SİSTEMLİ TESBİH

    TLSold
  • GERÇEK YENİLEBİLİR ALTIN PARÇACIKLARI İLE TASARLANMIŞ SIKMA KEHRİBAR USTA İŞÇİLİKLİ TESBİH-Sertifikası ile gönderilecektir.

    Lot No: 358

    Lot: 358

    GERÇEK YENİLEBİLİR ALTIN PARÇACIKLARI İLE TASARLANMIŞ SIKMA KEHRİBAR USTA İŞÇİLİKLİ TESBİH-Sertifikası ile gönderilecektir.

    TLSold
  • GERÇEK YENİLEBİLİR ALTIN PARÇACIKLARI İLE TASARLANMIŞ SIKMA KEHRİBAR USTA İŞÇİLİKLİ MAVİ-KİRMİZİ SEDEFVARİ ÖZEL DÖKÜM TESBİH-Sertifikası ile gönderilecektir.

    Lot No: 359

    Lot: 359

    GERÇEK YENİLEBİLİR ALTIN PARÇACIKLARI İLE TASARLANMIŞ SIKMA KEHRİBAR USTA İŞÇİLİKLİ MAVİ-KİRMİZİ SEDEFVARİ ÖZEL DÖKÜM TESBİH-Sertifikası ile gönderilecektir.

    TLSold
  • ESKİ ERZURUM OLTU TAŞ ÜZERİ KIL TESTERE İŞÇİLİKLİ KOMPLE GÜMÜŞ ANTİKA KOL DÜĞMELER-Ölçüler: (5.7gr.)

    Lot No: 360

    Lot: 360

    ESKİ ERZURUM OLTU TAŞ ÜZERİ KIL TESTERE İŞÇİLİKLİ KOMPLE GÜMÜŞ ANTİKA KOL DÜĞMELER-Ölçüler: (5.7gr.)

    TLSold
  • HER HABBESİ ÖZEL RÜZGAR GÜLÜ HARELİ BİREBİR  OSMANLI BENZETME YENİ SIKMA KEHRİBAR TESBİH

    Lot No: 361

    Lot: 361

    HER HABBESİ ÖZEL RÜZGAR GÜLÜ HARELİ BİREBİR OSMANLI BENZETME YENİ SIKMA KEHRİBAR TESBİH

    TLSold
  • İRİ BOY ESKİ HALEP KEMİK ÜZERİ MİNE VE PİRİNÇ KAKMA İŞLEME TESBİH

    Lot No: 362

    Lot: 362

    İRİ BOY ESKİ HALEP KEMİK ÜZERİ MİNE VE PİRİNÇ KAKMA İŞLEME TESBİH

    TLSold
  • KOMPLE GÜMÜŞ ÇAKIM İŞÇİLİKLİ VİP KUKA TESBİH

    Lot No: 363

    Lot: 363

    KOMPLE GÜMÜŞ ÇAKIM İŞÇİLİKLİ VİP KUKA TESBİH

    TLSold
  • NATÜREL RUS KALİNİNGRAD DAMLA KEHRİBAR TESBİH-Püskül tamamen 925 Ayar gümüş olup, tertemiz ve hatasız kondüsyonda muhteşem çekim ve koku verme garantili evladiyelik bir eserdir. Piyasa güncelinde minimum gram 10 Dolarlık üründür. Ölçüler: (net damla tesbihin ağırlığı 9 gram olup gümüş püskülü ile beraber net toplam 14.6 gramdır.)

    Lot No: 364

    Lot: 364

    NATÜREL RUS KALİNİNGRAD DAMLA KEHRİBAR TESBİH-Püskül tamamen 925 Ayar gümüş olup, tertemiz ve hatasız kondüsyonda muhteşem çekim ve koku verme garantili evladiyelik bir eserdir. Piyasa güncelinde minimum gram 10 Dolarlık üründür. Ölçüler: (net damla tesbihin ağırlığı 9 gram olup gümüş püskülü ile beraber net toplam 14.6 gramdır.)

    TLSold
  • OSMANLI GÜMÜŞ PÜSKÜLLÜ ÇEKOSLOVAK KATALİN TESBİH-Ölçüler: (Püskülsüz 9gr. Net damla) (Tüm ağırlık 14.6gr.)

    Lot No: 365

    Lot: 365

    OSMANLI GÜMÜŞ PÜSKÜLLÜ ÇEKOSLOVAK KATALİN TESBİH-Ölçüler: (Püskülsüz 9gr. Net damla) (Tüm ağırlık 14.6gr.)

    TLSold
  • OSMANLI GÜMÜŞ TUĞRA SAVATLI KOLYE-1930-40'lı yıllara ait muhteşem bir Savat işçiliği Osmanlı Tuğrası. Hem broş hem kolye olarak kullanabilir formda tasarlanmış gerçek bir sanat eseri. Tamamen 800 Ayar Gümüşten yapılma Antika Osmanlı stil savatlı Kolye & broşumuz!
Ölçüler: (3.7cm çap) (6.3gr.)

    Lot No: 366

    Lot: 366

    OSMANLI GÜMÜŞ TUĞRA SAVATLI KOLYE-1930-40'lı yıllara ait muhteşem bir Savat işçiliği Osmanlı Tuğrası. Hem broş hem kolye olarak kullanabilir formda tasarlanmış gerçek bir sanat eseri. Tamamen 800 Ayar Gümüşten yapılma Antika Osmanlı stil savatlı Kolye & broşumuz! Ölçüler: (3.7cm çap) (6.3gr.)

    TLSold
  • OSMANLI DÖNEMİ "SAH" DAMGALI GÜMÜŞ "MAŞALLAH" YAZILI KOLYE UCU-Ölçüler: (çap 5cm)

    Lot No: 367

    Lot: 367

    OSMANLI DÖNEMİ "SAH" DAMGALI GÜMÜŞ "MAŞALLAH" YAZILI KOLYE UCU-Ölçüler: (çap 5cm)

    TLSold
  • AVRUPA YAPIMI 1923 TARİHLİ ÜST DÜZEY GÖRSELLİĞE SAHİP ANTİKA GÜMÜŞ KAPLAMA TARIM MADALYASI-Ölçüler: (çap 5cm) (61.5gr.)

    Lot No: 368

    Lot: 368

    AVRUPA YAPIMI 1923 TARİHLİ ÜST DÜZEY GÖRSELLİĞE SAHİP ANTİKA GÜMÜŞ KAPLAMA TARIM MADALYASI-Ölçüler: (çap 5cm) (61.5gr.)

    TLSold
  • ÜST KALİTE AMETİST KRİSTAL TAŞ-Üst kalite Ametist taşı kristallerinden özel bir teknik ile müzelik görselliğe çevrilmiş Ametist Doğal taş süs obje! Müthiş bir natürel parça! Ölçüler: (364.5gr.)

    Lot No: 369

    Lot: 369

    ÜST KALİTE AMETİST KRİSTAL TAŞ-Üst kalite Ametist taşı kristallerinden özel bir teknik ile müzelik görselliğe çevrilmiş Ametist Doğal taş süs obje! Müthiş bir natürel parça! Ölçüler: (364.5gr.)

    TLSold
  • YÜKSEK DETAYLI MALAHİT BALIK OBJE-Eski Avrupa yapımı malahit taşı üzerine çok detaylıca çalışılmış usta eseri doğal taş balık heykelciği! 
Ölçüler: (72.5gr. & 8.8cm)

    Lot No: 370

    Lot: 370

    YÜKSEK DETAYLI MALAHİT BALIK OBJE-Eski Avrupa yapımı malahit taşı üzerine çok detaylıca çalışılmış usta eseri doğal taş balık heykelciği! Ölçüler: (72.5gr. & 8.8cm)

    TLSold
  • UZAK DOĞU YAPIMI YEKPARE YEŞİM TAŞINDAN 2 ADET EJDERHA FORMUNDA HEYKEL-Ölçüler: (16x9cm)

    Lot No: 371

    Lot: 371

    UZAK DOĞU YAPIMI YEKPARE YEŞİM TAŞINDAN 2 ADET EJDERHA FORMUNDA HEYKEL-Ölçüler: (16x9cm)

    TLSold
  • 1950'60'LAR ALMAN İŞÇİLİĞİ KÜRE KESİM NATÜREL ANTİKA DAMLA KEHRİBAR KOLYEMİZ-Ölçüler: (62cm 18.9gr.)

    Lot No: 372

    Lot: 372

    1950'60'LAR ALMAN İŞÇİLİĞİ KÜRE KESİM NATÜREL ANTİKA DAMLA KEHRİBAR KOLYEMİZ-Ölçüler: (62cm 18.9gr.)

    TLSold
  • VİNTAGE AYKIRI TAŞ DİZİ-Muhtemelen Lav yada volkanik bir taş,  Çok eski bir dizidir. Ölçüler: (Uzunluk 40 cm ağırlık 76.3gr.)

    Lot No: 373

    Lot: 373

    VİNTAGE AYKIRI TAŞ DİZİ-Muhtemelen Lav yada volkanik bir taş, Çok eski bir dizidir. Ölçüler: (Uzunluk 40 cm ağırlık 76.3gr.)

    TLSold